Viimeisen vuoden vallinnut maailmantilanne ja epätietoisuus tulevasta on saanut jopa tällaisen positiivisen ihmisen miettimään syntyjä syviä. Sen myötä mielialakin on ollut ajoittain matala. Koska en kuitenkaan halua alakulon voittavan, päätin kertoa tässä postauksessa oman vinkkini piristämään päivää.

Sain ihan yllättäen tämän kuun alussa yllä olevan kortin ystävältäni. Yleensä postilaatikolla ei enää ole kuin mainoksia ja laskuja, mutta tällä kertaa olikin jotain parempaa. Enpä olisi osannut parempaa piristystä toivoa päivääni! Paremman puutteessa teippasin kortin washiteipillä kiinni bujooni eli bullet journaaliini. Tuo kortissa oleva teksti puhuttelee minua aivan erityisesti.

Aukeamalla oleva toinen kortti on ihana ystävänpäiväkortti rakkaalta ystävältä. Tämän kortin arvoa nostaa se, että hän on itse tehnyt kortin juuri minulle. Tätä aukeamaa katsellessani väkisin suupielet kääntyvät hymyyn.

Itse olen kuluneen vuoden aikana pyrkinyt löytämään rakkautta erilaisista asioista, sillä kaiken kiireen keskellä on tärkeää rakastaa myös itseään. Inkan tekemä postaus toimii tästä hyvänä muistutuksena. Pelkästään postauksessa oleva kuva erilaisista lausahduksista saa hymyn huulilleni, piristää päivää sekä voimaannuttaa.

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa sinulle piristystä päivääsi! Tavataan taas ryhmässä!

-Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *