Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Iloista perjantaita! Tänään valokeilaan pääsee Ajaston eittämättä luonnonläheisin pistemuistivihko, A5 -kokoinen Nature. Kyseessä on siis kauniin ruskea, pehmeäkantinen sidottu vihko. Siinä on 192 valkeaa pisteellistä sivua ja kannen sävyyn sointuva sulkukuminauha sekä kynälenkki. Muistikirja on FSC-sertifioitu, kuten suurin osa Ajaston tuotteista muutenkin. Takakannesta löytyy vielä tasku, johon jemmata vaikkapa tarra-arkki tai polaroid-valokuva.

Availin saamani kirjeen livessä ryhmän puolella jo hyvä tovi sitten, huhtikuussa. Minun on tunnustettava, etten ole vieläkään ottanut vihkoa minkäänlaiseen käyttöön. Hilloan sitä kuitenkin hartaudella, koska silmissäni se näyttää täydelliseltä metsäretkiviholta!

Pidän siitä miten tämän paperi liukuu sormien alla ja koko paketti on pehmeä, mutta jämäkkä. Se sujahtaa helposti ja näppärästi retkireppuuni eväiden ja termarin kanssa, kun aika on oikea. Sitten voin kirjata vihkoon havaintoja luonnosta – tänä vuonna olisin ehdottomasti halunnut ikuistaa kirjoihin ja kansiin sen, kun ensimmäistä kertaa näin ja kuulin taivaanvuohen lähilintutornillamme.

Muistikirja kesti erinomaisesti erilaiset kynätestiin käyttämäni kynät, ainoastaan paksu musta permanenttitussi kuultaa takapuolelta läpi! Tässä on siis tuhannen taalan paikka tehdä vaikka ja mitä, joten jääkäämme odottamaan oikeaa hetkeä.

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *