Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ihanaa marraskuista perjantaita kaikille! Saan ikään kuin palata juurilleni ja esitellä teille käytännöllisen Ajaston Wega Plus 2023 kalenterin. Paketin avausliven löydät ryhmästä. Tämä kaunis ruusukultaisin kansin varusteltu kalenteri sopii niin kotikalenteriksi kuin mukana kulkevaksi kalenteriksikin. Kalenteri on FSC®-sertifioitu ja painettu Suomessa.

Ruusukultaisen kalenterin kannet ovat leatherette-kannet ja muut vuoden 2023 värivaihtoehdot kansille ovat musta, mokka, sininen ja luumu. Etukannessa on yksi isompi tasku paperille ja kaksi pienempää taskua esimerkiksi käyntikorteille tai koristeille. Takakannessa on kynäpidike ja kalenterin mukana tuli kaunis lyijytäytekynä. Kannet ovat kestävät ja jämäkät, joka mahdollistaa kansien käyttämisen useampana vuonna. Ajastolla on saatavilla myös Wega-vuosipaketti, joka sisältää kalenterin ilman kansia.

Kansien sisällä oleva kalenteri (Wega) on parikierresidottu ja kooltaan A5 (148 mm x 210 mm). Etukannesta löytyy vuoden 2023 vuosinäkymä, joka on kolmella kielellä luettavissa (suomi, ruotsi ja englanti). Kalenteri soveltuukin hyvin niin suomea kuin ruotsia tai englantia kielenään käyttäville. Kalenterin alusta löytyvät liputuspäivät Suomessa, sivu henkilötiedoille ja vuosisuunnitelma vuodelle 2023. Kalenterin lopussa taas on vuosisuunnitelma vuodelle 2024, kansalliset vapaapäivät ja nimipäivät. Kalenterin lopusta löytyvät myös kansainvälisen ajan luettelot, auringon nousu- ja laskuajat vuodelle 2023 sekä reilusti viivoitettuja sivuja muistiinpanoille.

Kalenteriosuus alkaa vuoden 2022 viikosta 52 ja päättyy vuoden 2024 viikkoon 1. Viikkonäkymä on itselleni mieluinen, sillä päivät ovat pystypäiviä. Lauantai ja sunnuntai on jaettu yhdelle sarakkeelle, mikä sopii arkityöläiselle mainiosti! Pyhäpäivät on merkitty punaisella värillä, kun muutoin päivät ovat merkittyinä mustalla. Päiväsarakkeessa on kellonajat 8-19 ja jokaisen päivän alla on vähän muistiinpanotilaa. Muistiinpanotilan alla on pienet kuukaudet viikkonumeroineen, josta voi vilkaista edellisen kuukauden, kuluvan kuukauden sekä 10 seuraavaa kuukautta näppärästi pyhäpäivineen. Päivien alalaidasta löytyy myös suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimipäivät. Kalenterin alakulmassa on repäisykohta, jossa näkyy kuluvan viikon numero.

Voin suositella tätä käytännöllistä kalenteria jo aiemman kokemukseni perusteella. Kalenteri on simppeli ja tilaa koristelulle on viikkonäkymällä reilusti. Meille tulee Wegan kanssa mahtava vuosi!

Ruusukultaisin halauksin, Terhi

1 Comment on Esittelyssä – Wega Plus 2023 (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *