Pian on jo pääsiäinen, ja siitä inspiroituneena lähdin suunnittelemaan hieman teemaan sopivia tarroja, vaikka kalenterin tai korttien koristeeksi. Itse tehtyjä tarroja on helppo tehdä, sillä tarvitset vain tarrapaperia ja sen jälkeen taivas on vain rajana. Tarrapaperille voi käyttää erilaisia kyniä, tulostaa, maalata ja leimata.

Näihin tarroihin on käytetty:

  • vesivärejä
  • akryylimaalia
  • erilaisia kyniä

Ihan ensimmäisenä lähdin tekemään keltaisia pikkutipuja, sillä nämä ovat jääneet mieleeni Facebook-ryhmän puolelta. Nämä on vaan niin söpöjä ja niin helppo tehdä, jopa lasten kanssa. Itse tein nämä akryylimaalilla, mutta vesivärikin käy aivan loistavasti. Käytin peukaloa, etusormea ja pikkurilliä, jotta sain tehtyä eri kokoisia tipuja. Maalin kuivumisen jälkeen piirsin tusseilla tipujen yksityiskohdat.

Puput on tehty samalla tekniikalla tipujen kanssa, mutta maalina oli vesivärit ja käytin sivellintä korvien maalaamiseen. Vesivärillä sormenjäljestä tuli hieman epätasaisemman värinen, mutta se tuo hauskan lisän pupujen turkkiin.

Pääsiäismuniin piirsin ääriviivat mustalla tussilla ja koristelin sitten tusseilla pilkuin sekä viivoin. Nämäkin olisi voinut maalata vesiväreillä tai akryylimaalilla, mutta halusin tehdä parilla eri tekniikalla.

~ Laura H.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *