Kalenteri saatu yhteistyössä Ainoan kanssa.

Kesän iloksi sain yhteistyön Ainoan kanssa ja postilaatikkoon tipahti Annika Välimäen kalenteri 2024. Tämän vuoden kalenterin kansivärinä on ihana laventeli, joka sopi mitä parhaiten, sillä lilan sävyt kuuluvat lempiväreihini. Kanteen on prässätty mattavalkoisella teksti : Kaksi TUHATTA KAKSIKYMMENTÄ neljä.

Kansilehdet edessä ja takana ovat persikan sävyiset. Etulehdelle liimasinkin Ainolta saamani viestin muistoksi. Itse kalenterin sivut ovat puhtaan valkoiset ja kaikki tekstit sekä numerot ovat ilokseni mustat. Kiitos siitä! Yksivärinen teksti tekee jo heti kalenterista rauhallisemman ja selkeän. Pääosin tekstit on kirjoitettu isoin kirjaimin, mutta myös kaunoa on tuotu ripauksin melkein joka sivuille paikkaa vaihdellen. Hauska yksityiskohta.

Kalenterissa ei ole mitään turhaa, hyvin pelkistetty, juuri ne välttämättömät:
– omistajan tiedot
– 2023 vuosinäkymä heinä-joulukuu
– 2024 vuosinäkymä kahdella aukeamalla
– aloitus viikolta 52/23- lopetus viikolle 1/25
– Kuukausien aloitusaukeamat mietelauseilla ja muistiinpanoviivastolla
– viikkonäkymät muistiinpanotilalla
– 2025 vuosinäkymä kahdella aukeamalla
– muistiinpanosivuja

Kuukausiaukeamalla vasemmalla on kirjattu kuukausi ja oikealla vaihtuvat mietelauseet. Mietelauseiden alla on muistiinpanoviivasto. Katsokaa nyt, miten kaunis (yläkuvassa). Viikkoaukeamalla viikonpäivät on vasemmalla sivulla ja oikea sivu on jaettu kolmeen otsikoilla: muistiinpanot ja loistavat ideani, to do, ehtii myöhemminkin. Muistiinpanotilaa on niin hyvin joka viikkosivulla, että ensimmäisenä mieleen tuli elämänhallintakalenteri tai yhdistetty kalenteri ja päiväkirja. Aika näyttää miten ajatus muovautuu käytössä. Sivut ovat viivattuja ja niissä juoksee sivunumerointi ja viikkonumero.

Kalenteri on kovakantinen ja sidottu, aukeaa nätisti käytössä. Välistä löytyy kaksi merkkinauhaa, toisen voi pitää kalenterimerkkinä ja toisen muistiinpanojen välissä. Muistiinpanotilaa kalenterin takana onkin huikeat vajaa 50 sivua. Kalenteriin on myös pyhä- ja liputuspäivien lisäksi saatu toivotut suomalaiset nimipäivät viikkosivuille päivien alle.

Kalenterimanian Facebook-ryhmään tein kalenterista avausliven ja silloin kokeilin erilaisia kyniä muistiinpanosivulle. Kaikki kynät pääsivät jatkoon ja kalenterin kanssa käyttöön. En myös malttanut olla aloittamatta koristelua ja tuunasin sattumanvaraisesti toukokuulta viikon 21. Olin juuri saanut ryhmäläiseltä RAK-postia ja PET-teippien kukkaset inspiroivat. Viikkoaukeaman ilmavuus antaa vapaat kädet toteuttaa vaihtuvia koristeluja, mutta on myös kaunis pelkästään erilaisia kyniä käyttäen.

Haluaisin sanoa, että olisipa jo vuosi 2024 ja saisin kalenterin kunnolla käyttöön, mutta nautitaan nyt ensin tämä kesä loppuun ja syksystä. Kalenterimatkaa pääsee seuraamaan blogin lisäksi Kalenterimanian Facessa ja Instagramissa.
– Tia

3 Comments on Esittelyssä – Kalenteri 2024, Annika Välimäki (Ainoa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *