No white space on tuunaustyyli, jolla tarkoitetaan aukeaman kokonaan suunnittelua niin, ettei aukeaman sivua jää lainkaan näkyviin. Tyypillisin tyyli tähän on koristella aukeaman pohja kokonaan tarroilla, mutta yhtä hyvin voit liimata taustalle esimerkiksi kuviopaperin peittämään sivun. Helpoin tapa no white space -tyylin toteuttamiseen ovat valmiit viikkokitit, jotka nimenomaan ovat suunniteltu tähän runsaan tarramääränsä ansiosta. Isot muistilista- ja laatikko (full box) tarrat tekevät aukeaman peittämisestä vaivatonta huomattavan suuren kokonsa puolesta. Tämä tuunaustyyli sopii parhaiten kalentereille, joiden viikkoaukeama on pystysuunnassa ja päivät ovat eroteltu omina standardikokoisina laatikoina (leveys 3.8cm). Mikään ei kuitenkaan estä sinua toteuttamasta tyyliä mihin tahansa kalenteriin tai muistikirjaan.

Toinen kenties villimpi vaihtoehto on peittää sivu ensin foil overlay -tarroilla eli kiiltäväpintaisilla läpinäkyvillä tarroilla, jotka ovat foilattu kauttaaltaan. Tämän jälkeen aukeaman suunnittelua jatketaan muilla halutuilla tarroilla lopulta saavuttaen halutun lopputuloksen.

No white space -tyyli ei välttämättä ole se kaikista edullisin tapa koristella kalenteria, mutta välillä on lupa olla hieman ekstra.

1 Comment on Kalenteritermistö auki – No white space

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *