Minun tuskin tarvitsee teille kertoa millainen on se fiilis, kun aloittaa asiat puhtaalta pöydältä? Tavallaan pääsinkin tämän tekemään nyt syksyllä. Edellisen kerran, kun kerroin kuulumisiani tässä postauksessa, olin pakkaamassa tavaroita muuttolaatikoihin heinä-elokuun vaihteessa. Nyt niitä laatikoita on täällä hiljalleen päästy sitten purkamaan.

Uusi osoite tarkoittaa kohdallani myös uusien säilytyskaluateiden hankkimista. Nyt kun niitä on saapunut ja pikku hiljaa kasattu, on täysin uusi – ja positiivinen – ongelma. En nimittäin tiedä alkuunkaan mihin tuunauskamani kasaisin. Tuntuu, että vaihtoehtoja ja tilaa on, huvittavaa kyllä, liikaakin. Edellisessä asunnossa tilanne oli tämän suhteen tyystin toinen.

Ideaali tilanteessa käyttäisin työhuonetta, mutta nyt kotoa työskennellessäni se ei ole lainkaan houkutteleva vaihtoehto. Tuntuu suorastaan ahdistavalta ja inspiraatiota syövältä jäädä samaan tilaan ja paikkaan, jossa viettää työpäivänsä. Olenkin alkanut hyödyntämään niin makuuhuoneen meikkipöytää kuin olohuoneeseen hankittujen Kallax-hyllyjen kangaslaatikoita. Näin pystyn tarpeen tullen loikoilemaan sohvalla tuunaillessani. Ajattelin myös käyttää osan kirjahyllystä plannereiden säilyttämiseen. 

Tilanne tilankäytön suhteen varmasti elää vielä paljonkin, kun viimeisiä asioita saadan kasatuksi ja käyttöön. Päivittelen varmasti tilannetta myös tarpeiden muuttumisen mukaan. Onko syksy tuonut muutoksia juuri sun tuunauskamojen säilytykseen?

-Janita R.

1 Comment on Maanikon järjestystuulet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *