Kirjoituksessa mainitut ja kuvissa näkyvät tuotteet: Perhonen on saatu yhteistyössä Ajaston kanssa ja Merkityksellisten hetkien vuosi sekä Hidasta Elämää-seinäkalenteri on saatu yhteistyössä Hidasta Elämää kanssa

Ihanaa joulukuista maanantaita kaikille! Ensimmäisenä on myönnettävä, että tämä loppuvuosi on ollut kalenterin kanssa todella vaikea. Kalenterin koristelulle ei ole jäänyt aikaa eivätkä edes menot ole päässeet ylös kirjatuiksi. Olen päässyt eräänlaiseen muistivihkoelämään, sillä kaikki tärkeät menot ovat nyt kirjattuna muistivihkoon ja sen sivuille. Tarkennettuna mulla on kaksi muistivihkoa, joista toinen toimii kalenterin korvikkeena ja toinen tärkeän asian muistivihkona.

Kaiken tämän säätämisen taustalla on tyhjien sivujen kammo, sillä Hobonichin koristelut eivät saaneet tuulta alleen ja viimeiset sivut ovatkin sekä koristelemattomia että merkinnöistä vapaita. Samaan aikaan haluaisin aloittaa kaiken alusta ja jättää edellisen täysin kesken. Ja siihen suuntaan olenkin menossa.

Odotan vuotta 2024 ja sen tuomia uusia koristelumahdollisuuksia, kalentereita sekä uutta alkua! Siihen asti, eli tämän joulukuun, yhteistyönä saatu Hidasta Elämää – seinäkalenteri toimii muistivihkon tukena. Vuoden 2024 kalenterina tulee toimimaan kaunis ja herkkä Merkityksellisten hetkien vuosi sekä päiväkirjan tyyppisenä muistiona neutraali Perhonen. Olen tähän kalenterikomboon hyvin tyytyväinen ja uskon, että tällä parivaljakolla vuodesta 2024 tulee ihana! Ja vinkkinä, että Hidasta Elämää – tuotepaketin esittely löytyy täältä ja Ajaston Perhonen – kalenterin esittely taas täältä.

Halauksin, Terhi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *