Helou helou helou! Ystävänpäivätunnelmissa askartelin tovi sitten sydänkuosisen sivumerkin pörrötupsulla, ja siitäpä tässä postauksessa kirjoittelen. Etsin eräs kaunis päivä askarteluinspiraatiota taaperon kanssa tekemisiin Pinterestistä, ja vanha klassikko villalankatupsu tuli vastaan. Eikun tuumasta toimeen ja lankaa haarukan ympäri kieputtamaan.

2,5-vuotias pikkuapurikin yritti tosissaan osallistua puuhaan, mutta menestystä ei nyt ihan tullut tällä saralla. ”Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä.” Lapsosen mielenkiinto koko hommaan ehti lopahtaa sillä välin, kun yritin avata umpisolmuista lankaa haarukasta. Hänen siirtyessään autoleikkeihinsä jatkoin yksin oman tupsuni tupsuksi asti.

Tupsun halusin saada kalenterin väliin. Koska tämän vuoden kalenterissani ei vielä ollut sivumerkkiä, päätin hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Tämä sivumerkki oli supersimppeli tehdä, ja aikaa vievin osuus olikin langan tupsun muotoon taikominen.

Leikkasin pilkkukuvioisesta kartongista mieluisen kokoisen palan ja piirtelin siihen vapaalla kädellä erikokoisia ja -sävyisiä sydämiä. Käytin yhteensä neljää eri punaisen ja vaaleanpunaisen sävyä. Pyöristin merkkipalasen kulmat kulmanpyöristäjällä ja rei’itin yläosaan kolon tupsun sitomista varten. Olin jättänyt tupsukan sitomislangan päät lyhentämättä, ja sain suoraan niitä hyödyntäen kiinnitettyä tupsun merkkiini. Liimasin vielä yhden pienen xoxo-tarran merkkiin, ja valmista tuli!

Mielestäni tupsu on söpö pilkistäessään kalenterin yläreunasta, ja nyt löydän kuluvan viikon aukeamalle käden käänteessä!

-Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *