Heips, olen 24 -vuotias, juuri valmistuva lähihoitaja ja 4H – yrittäjä etelä pirkanmaalta.

5

Olen monta vuotta käyttänyt kalenteria osana päivittäisenä elämääni. Kalenteri on ollut osittain myös päiväkirjakin, johon olen kirjoittanut ylös mm. fiiliksiä ja muita.

1

Innostuin kesällä Happy Plannerista, kun näin jonkun julkaisun. Tällä hetkellä minulla on kolme kalenteria: Happy planner peony, työkalenteri ja kai tuota kolmatta voisi kutsua monitoimikalenteriksi, johon kirjaan tehtävät, liikkumiset, pidän kuntoutuskalenteria, piirän yms. Miksi kolme kalenteria:

Happy planner on sen verran iso ja tilava ja haluan kuitenkin pitää sen kotona. Työkalenteriin merkkaan tilaukset ja työvuorot ja menot. Kolmas sen takia, että pääsen toteuttamaan itseäni ja nauttimaan oman käden taidoista. Ei sitä koskaan tiedä mikä kalenteri nousee The Best. Tuota Happy kalenteria on ihana tuunata ja työkalenteri on hyvä pitää aika neutraalina 🙂

2

Tällä hetkellä on koristelutavaraa kaksi laatikkoa ja teippejä on yksi teerasiallinen. Teen aina yhden kuukauden teemaksi kokonaisuuden, esim. lokakuussa oli Muumit, marraskuussa kesäinen ja lämmin -teema. Tammikuussa kissateema.

3

Tulostelen kuvia myös esimerkiksi Pinteristä tai teen Googlessa kuvahakuja. Tällä hetkellä kalenterin käyttö on jäänyt vähälle työssäoppimisten ja näyttöjen vuoksi. Mutta onneksi kohta se helpottaa.

4

Niina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *