Hyvää Torstaita! Tänään alkaa postaussarja, jossa jokainen ylläpidosta esittelee käytössä olevan kalenterinsa. Päästään myös katsomaan, miten kukin tuunaa omaansa!

Ajaston Project 365 on päässyt pääasialliseen käyttööni vuodelle 2018. Ensin hieman kammoksuin päivien kohdilla olevia ruutuja, sillä ensimmäinen kalenterini Happy Planner ei juuri niiden vuoksi tuntunut parisen vuotta sitten toimivan. Tässä kalenterissa on kauniit kannet, enkä ole vielä kokenut tarvetta tuunata kansia, vaikka se ehkä hieman alkaa houkuttaa.

En ole vielä ehtinyt kalenterin sisustaa muokata taikka koristella, aikamoista kiirettä on alkuvuosi pitänyt sisällään. Eiköhän jotain tilpehööriä ala eksyä kansien sisäpuolelle.

Mulla muotoutui viime vuonna tyyliksi Color Crushin kanssa käyttää inspiroivia lausahduksia, aforismeja ja mietelauseita kalenterissa. Color Crushin koristelutyyliin voit tutustua täältä: Lempivärihaaste & Plan with Mira R. 

Ihastuin aikanaan etenkin Mambin tarrasettien tarroihin, joissa oli mieleisiäni ”quotes”-tarroja. Nyt olenkin dilemman edessä, aletaan vedellä viimeisiä. Aloitan siis tuunauksen valitsemalla itseäni kullakin hetkellä eniten inspiroivan tarran, ja sen ympärille rakennan muun värimaailman.

Kerään tyhjälle tarra-arkille miellyttävimmät, ja samalla huomaan miellyttääkö kokonaisuus omaa silmääni. Sen jälkeen valikoin teipit, ja pääsen kalenterisivujen kimppuun!

Tällä kertaa hyvin värikästä! Yleisin väriyhdistelmä jota käytän, on musta-kulta. Joskus pinkkiäkin. Tämä tuunaustyyli on itselle helpoin, joustavin, ja vie aikaa vain vähän. Kiireiseen elämään sopivaa, sillä onhan noita kalentereja tuunattavaksi useampi, kun kaipaa enemmän askartelemista!

Kukkaisteema viikolle 2 yllätti itseni, sillä yleensä en kukista välitä. Nyt kuitenkin tykästyin tämän aukeaman myötä ehkä käyttämään jatkossakin kukkia tuunauksessa…

Mustaa, pinkkiä, kultaa… Eipä yllätä!

– Mira R.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *