Haastepostaustorstai, hyvää päivää! Meillä on nyt parin viimeviikon ajan kulkenut täällä blogissa haaste, jossa tulee inspiroitua toisesta ylläpidon aka Kalenterimafian jäsenestä, ja tämä torstai ei ole ollenkaan poikkeus. Arpaonnen myötä sain itselleni inspiraation lähteeksi ihanan Sinin!

Sinistä tulee mulle jostain syystä heti mieleen keltainen väri, kirsikankukat ja klassinen musiikki. Sini on jotenkin eläväinen, aurinkoinen ja silti samalla seesteinen persoona silmissäni, mitä saamani mielleyhtymät tukevat. Aurinkoisen pirteää keltaista, eloisuutta keväisin kirsikankukin, ja kaunista klassista musiikkia taustalle mieltä rentouttamaan. Hyvä Sini-paketti, siis. Harmikseni olin hukannut jonnekin tavararöykkiöihin nuottiwashini, mutta onneksi teipeistä ei ole tässä taloudessa pulaa.

Ihana kirsikankukkawashi ja pirteä keltainen washi tarvitsivat kaveriksi teemaan sopivia tarroja. Käytän 95% ajasta tuunauksissani pohjana ilmaisprinttitarroja, ja löysin onneksi myös nyt juuri mieleisen tiedoston aukeamaa varten. Vaikken arkin lausahdustarroja käyttänytkään aukeamallani, toivat nekin mieleeni Sinin hyvin vahvasti.

Hempeät ja kuvankauniit kirsikankukkakuvat sopivat hyvin yhteen räväkän keltaisen kanssa, vaikka alkuun mietinkin vähän että miten saisin ne sointumaan toisiinsa. Lisäsin Kesämiitin vaihtopöydältä löytyneestä washisamplesta ihanaa foilattua ruusuwashia sekä glitterteippiä keltaisen kaveriksi, sillä nuo ruusut toivat jotenkin myös Sinin mieleen ja jokainen aukeama ansaitsee vähän kimallusta.

Itselleni tuttuun tapaan lopputulos on rönsyilevä ja runsas, mutta samalla jotenkin seesteisempi kuin normaalisti. Lisäsin sivuille myös erilaisia ”iloisempia” lausahdustarroja, joita normaalisti en ehkä käyttäisi, mutta Sini-teemaan inspiraatiolauseet ja tsempit sopivat enemmän kuin hyvin. Sini jaksaa aina tsempata ja piristää muita, joten täytyihän sekin hyvä piirre saada paperille lisättyä.

Tämä postaussarja on mielestäni tosi hauska ja ehdottomasti inspiroiva. Haastankin nyt tätä lukevat Manialaiset inspiroitumaan jostain tutusta tai tuntemattomasta – oli se sitten heidän tuunaustyylinsä, ulkonäkönsä tai luonteensa!

Aiemmin kalenterinsa – hyvin hupaisasti myös personal-kokoiset Color Crushit – haastekekoon ovat kantaneet: AJ sekä Piia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *