Hellurei mania,

tänään ajattelin kirjoittaa siitä, millaisen ”survival kitin” aion pakata tiettyyn kassiin tälle tietylle ajanjaksolle, kun 90% kaikesta täytyy hyvin pian pakata ja täysin varmaa tietoa siitä hetkestä kun kaikki on purettu, ei ole. Halu harrastaa muuton keskellä kuitenkin on, ja kesäloman aikana tiedossa muutama kiva miittikin! Samalla ”vain tärkeimpien” pakkaaminen haastaa kivasti minimalismiin, joten aloitetaan!

Valitsin kassiksi tämän överisuloisen muumi-kestokassin, jonka ostin paikallisesta K-Supermarketista.

Ensimmäiseksi kävin washien kimppuun. Mulla on ollut aiemminkin miiteissä mukana iso ikeapussillinen washeja, mutta käyn ne nyt uudelleen läpi ja halusin niitä edelleen vähemmän tähän miittipussiin.

Kynät, joista tein postauksen viime viikolla, tulivat tähän kassiin. Osa mahtuu penaaliin, osa ikeapussiin, sillä uudessa kodissa ne pääsevät kynäpurkkiin. Lisäksi kynien mukaan tuli yhden reiän rei’itin, Tim Holtzin sakset ja Tacky glue-liimakynä.

Sitten se tärkein, eli tarrat. Tarroista kassiin tuli MAMBI:n suosikit sekä tarrakansio, jonka olen omistanut Tapio’s Daughterin ja muiden pienien firmojen tarroille.

Viimeiseksi halusin vielä säilyttää mukaan muuttobujoni, tehtäväkirjani sekä Unelma- ja Hidasta elämää-kuvakortit.

Oletko ikinä miettinyt mitä sun ”survival kittiin” tulisi? Millä pärjäisit ja mikä riittäisi just sun tarpeisiin jos kaikki ylimääräinen pitäisi jättää pois? Minä olen näiden kysymysten äärellä nyt hyvin paljon, ja toivon että saan muutossa karsittua enemmänkin ylijääneitä juttuja kiertoon ja koteihin, jossa niille tulee käyttöä.

Ihanaa heinäkuista viikkoa kaikille!

Suvi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *