Hellurei! Nyt on minun vuoroni vastata haasteeseen, jossa inspiraation lähteenä pitää käyttää toista Kalenterimanian ylläpitäjää ja sain kohteekseni ihanan Anna-Johannan. Sain loistavan mahdollisuuden toteuttaa tätä haastetta jopa kolmen aukeaman verran uuteen bullet journaliini.

Kun ajattelen Anna-Johannaa, näen hempeitä värejä, naisellisia muotoja ja pitsiröyhelöä. Ensimmäiseksi kaivoin esille Anna-Johannan lempituotepostauksen. Bongasin ensimmäisenä kakkupaperit eli doiliesit, joita olen jo pidemmän aikaa halunnut käyttää ja valitsin tarroiksi Sannin Helmen Paperipuodin uudet syksyiset tyttötarrat.

Ensimmäisellä aukeamalla vielä hieman hain otetta tähän ”teemaan” ja sommittelin doiliesit viikonpäivien pohjaksi aika keskelle aukeamaa. Lisäksi käytin MAMBIn tarravihon hopealla foilattuja boksitarroja ja tyhjiin kohtiin Sannin syksytarroja.

Seuraavalle viikolle käytin Memory Keepersin aakkosleikkurilla leikattuja kirjaimia viikonpäivien merkkaamiseen sekä hopeista, glitteristä washiteippiä rajaamaan päiviä. Lentävä lause on poimittu Anna-Johannan Instagram-kuvista. Enkä muuten kestä, miten aurinkolaseista, laukuista ja saapikkaista tulee minulle mieleen AJ.

Kolmas viikko on näistä selkeästi tyttömäisin ja rennoin, ja valitsin aukeamalle kahta erilaista washiteippiä, toinen on kukka-aiheinen ja toinen tee/kahvi- ja leivosaiheinen. Kyninä käytin jokaisessa aukeamassa Stabilon starter kitin kyniä.

Itse olen tosi tyytyväinen aikaansaannoksiini ja toivon että myös AJ pitää näistä! Haastetta oli ihana toteuttaa ja rakastuin erityisesti näiden doilies-papereiden käyttöön. Vielä ryhmän puolella, kun näytin viimeaikaisia ostoksiani livessä en tiennyt mitä oikeasti tekisin tällä Leuchtturmin vihkolla, mutta bujokärpänen puri aika nopeasti sen jälkeen.

Nähdään taas!

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *