Kaupallinen yhteistyö Sannin Helmen Paperipuodin kanssa

Sain hetki sitten yhteistyössä Sannin Helmen Paperipuodin Sannilta ison kasan Mimmi-tarroja. Minä rakastan niitä! Muistatteko aukeaman, jonka esittelin Ark-postauksessa? Tässä postauksessa näette, miten ihanasti Mimmi-tarrat täydentävät viikon.

Mimmi-perhe on kasvanut hurjaa vauhtia niin verkkokaupassa kuin minun varastoissanikin – osan tämänkin postauksen tarroista omistin jo entuudestaan. Parasta Sannin yritystoiminnassa on se, että Sanni kuuntelee asiakkaiden toiveet ja uutuuksia tipahtelee tasaiseen tahtiin verkkokauppaan. Tarrat ovat laadukkaita ja varsinkin nämä Mimmi-tarrat ovat helposti myös väritettävissä, mutta itse tykkään käyttää näitä sellaisenaan mustavalkoisina.

Suosikkitarrojani ovat ehdottomasti Lukevat Mimmit sekä KahviMimmit. Siivous– ja PyykkiMimmejä ajattelin käyttää palkinnonomaisesti, josko sitten tulisi siivottua useammin.

Myös Kurkkaavat Mimmit ovat suloisia ja ilahduttavat heiluttelemalla kulman takaa.

Arkisesta ja tavallisesta viikosta tulee hetkessä iloinen ja pirteä näillä tarroilla. Kuten näkyy, Ark todella on minulla ensin käyttökalenterina, vasta jälkeenpäin fiksailen ja kirjaan ylös tapahtumia viikon mittaan.

Haluan osoittaa suuret kiitokset Sannille tästä yhteistyöstä. Olen ja tulen olemaan vakioasiakas jatkossakin ja toivon myös että sieltä ruudun takaa uudet tyypit löytävät nämä tarrat!

Viikonlopputerkuin, Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *