Minä olen pahemman luokan penkkiurheilija mitä tulee jääkiekkoon. SM-liigan matseja käyn katsomassa suosikkijoukkueeni hallilla ja MM-kisoja seuraan sitten telkkarista, baarista tai vähintään radion tai liveseurannan avulla.

Keksin kysyä ryhmässä millaisia seurontoja muut manialaiset ovat toteuttaneet ja julkaisusta löytyykin toinen toistaan upeampia toteutuksia. Itse tein melko simppelin aukeaman, jonka esittelen nyt!

Toteutin niinsanotun ”bannerin” tekemällä Simply Gildedin washiteipistä Suomen lipun sinisen ristin. Valkoisiin osiin käytin Teippitarhalta ostamaani kirjoitettavaa washiteippiä. Teipin päälle pystyy siis kirjoittamaan täysin tavallisella kuulakärkikynällä eikä jälki suttaannu!

Sitten olen vain päästäni heittänyt ulkoasun lopulle aukeamalle, ja kopioin ottelutiedot netistä. Osittain täyttäminen on jo vähän vaiheessa, ja tämän postauksen tultua ulos tiedämme jo kuka on uusi maailmanmestari, hei! Käytin aukeamalle poispyyhittävää Pilot Frixionia ja Stabilon sinistä Sensor- kynää.

Jännittävin tunnelmin, Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *