Kesä oli ja meni, mitä jäi käteen? No ainakin yksi Personal Plannerin pistesivuinen mini-vihko söpöine, nahkaisine kansineen. Loman korvalla aloin kaivata jotain nopeaa ja näppärää, pientä ja muuntautumiskykyistä. Kaikkeen tällaiseen tarvitaan ihan ensiksi juurikin se kulman takana kutkutteleva, pitkä kesäloma ja ripaus seikkailunhalua (tai vaihtoehtoisesti vain tuuliviiriys maximus).

Kun vihko kansineen sitten saapui, aloitin koko projektin tekemisen yksinkertaisesti kaavailemalla loman ajalle viikkoaukeamat. Halusin myös päästä eroon isosta kasasta viikonpäivä- sekä numerotarroja, joten tässä oli tilaisuuteni toteuttaa se. Lopputulos on tosin se, että yllä näette koko neljän viikon projektista sen yhden ainoan, oikeasti käytetyn ja täytetyn aukeaman.

Kunnollinen kesäheila ei kuitenkaan ole, jos se ei sisällä ainakin yhtä rykäisyä talteen kerättyjä muistoja. Omassani on kahden ensimmäisen viikon kuvat siististi ja kivasti sommiteltuna, ja ne loput… No niitä postasin sitten pitkin internettiä, mutta tänne vihkoon ne eivät päätyneet.

Lisäksi keräsin vihkoon talteen esimerkiksi eri kesälomakohteidemme tärppitietoja, kuten Tukholmassa sijaitsevan Panduro Hobbyn osoitteen ja aukioloajat. Mitä tästä opimme? Lähes jokaisella on varmasti mainiot lähtökohdat ottaa tällainen kesäheila, ja isolla osalla saattaa olla hyvät mahdollisuudet saattaa tällainen projekti loppuun. Itselläni kävi niin, että kansien väliin on päätynyt jotain muuta, ja 3D-tarroista pursuileva kesäheilani saa paikkansa lipastosta.

Oliko teillä muilla kesäheilaa?

Terveisin Suvi, tuuliviiri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *