Viimein voi sanoa, että kalenterimanian syysmiittiin ei ole pitkä aika! Se on jo ensi viikolla. Syysmiittiä vietetään Turussa Villa Bella Vistassa. Jäseniä paikalle mahtuu 100 ja tulossa on koko kalenterimanian ylläpito, joten kyseessä on iso tapahtuma.

Tätä miittiä on suunniteltu ylläpidon keskuudessa jo kuukausia, ja tuntuu jännittävältä, että tapahtuma on aivan kohta. Olen hankkinut jo junaliput Oulusta Turkuun, ja suunnitellut mitä voisin laittaa päälle. Matkalukemista olen miettinyt, ja pohtinut miten laittaisin hiukset!

Innoissani inspiroiduin myös kalenterimaniasta, ja tuunasin miittiviikon aukeaman jo valmiiksi. Vietin aukeaman parissa pitkän tovin, ja mietin mitä kaikkea kalenterimania minulle merkitsee.

Lisäksi olen suunnitellut nimikylttiä, jollaisen toivon muidenkin tekevän, että tunnistan mahdollsimman monen! Tälle viikolle on suunnitelmissa käydä vielä läpi plannerointitarvikkeita vaihtopöytää ajatellen sekä kasata muutamat happy mailit ja washisamplet mukaan. Mukaan nappaan tietysti plannerin ja tuunaustarvikkeita.

Yksi huippujutuista on, että tapaan esimerkiksi Mirpun ja monet muutkin teistä ensi kertaa livenä! Moni teistä tuntuu jo tutulle, kun olemme jutelleet ja jakaneet elämäämme kalenterimanian off topic- ketjuissa. Olen äärettömän ylpeä, että olen osa tälläistä porukkaa. Ihanat jäsenet, huiput yhteistyökumppanit ja sellainen ylläpitopoppoo, etten edes oikein löydä oikeaa sanaa kuvaamaan sitä porukkaa. Se on kalenterimaniaperhe!

Pian nähdään Villa Bella Vistassa!

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *