Tämänkertaiseen haastepostaukseen mietin viikkotolkulla toteutustapaa sekä kenestä inspiroituisin. Valitsin henkilökseni oman isosiskoni, Saijan. Saija on minua 11 vuotta vanhempi. Lapsuudesta muistan kyllä monta riitaa ja kärhämää, mutta kun minustakin on vihdoin tullut vähän vanhempi ja viisaampi, olemme hitsautuneet ihan eri tavalla yhteen.

Toteutin sivun Mambin (Me and my big ideas) Micro Notes -settiini, johon olen leikannut itse sivuja Aura notebookista. Tähän väliin lienee aiheellista luvata, että esittelen tämän micro-projektin vielä erikseen hamassa tulevaisuudessa.

Kun ajattelen Saijaa, ensimmäisenä mieleeni tulevat lilan- ja sinisensävyiset perhoset. Liimasin ystävältä saatuja perhosia pikkiriikkisen sivun ylälaitaan. Käytin We R Memory Keepersin Planner punch boardin yhtä kiekkorei’ittäjää, jotta sain perhoset (ja myöhemmin myös muita tarroja) sommiteltua haluamallani tavalla.

Seuraavaksi sommittelin jo hieman tähtikuviotarroja ja tekstitarran sivulle sekä Simple Storiesin Autumn Splendor -setin kirjaimista siskoni nimen.

Seuraavaksi lisäsin perhosiin tietenkin vähän blingblingiä glitter gloss -sivellinkynällä.

Loppusilauksen tälle aukeamalle antoi Mambin tyttötarra. Vaikka tytöt eivät aivan meitä kahta kuvastakaan, on sen tunnelma samanlainen kuin minulla ja siskollani, kun matkaamme kimppakyydillä asuinkuntamme keskustan Tokmannille ostoksille. Myös puukuvioiset sydämet sopivat tähän kuin nakutettu, ollaanhan me maalaistyttöjä molemmat.

Rakastan sinua isosisko!

Rakkaudella, pikkusisko

1 Comment on Inspiraationa itselle tärkeä henkilö – Suvi

  1. Siskot on niin ❤️
    Minun kasvattisiskoni on minulle sisko ja ikäeroa kun on vajaat 2 vuotta ja lapset syntyneet samoihin aikoihin, pojat päivälleen kuukauden välein, niin ollaan kyllä aina oltu toistemme tuki ja turva 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *