Kun muutimme kesällä isompaan kotiin, sain oman huoneen plannerointi- ja ompeluhommiin. Olen kieltämättä ollut tästä omasta huoneesta todella mielissäni. Se on pakopaikka ja oma tila, missä saan olla omissa oloissa.

Olen laittanut huonetta pikkuhiljaa. En halunnut ostaa heti kaikkea, vaan olen kierrellyt kirppiksiä ja katsellut sopivia juttuja. Lipaston sain ilmaiseksi, se vaati vain tukevoittamista ja sinne mahtuu kätevästi paljon askartelutarvikkeita. Vielä katselussa on hylly kankaita varten, nyt ne majailevat vielä toisessa huoneessa.

Työpöytä on kirppislöytö mutta etsin koko ajan isompaa . Ompeluun tämä ei sovellu, sillä on melkoisen hutera ja toisekseen tämä on tuunaukseenkin aivan liian pieni. Pöydän vieressä on pieni kärry, jossa säilytän planneroinnissa käytettäviä tarvikkeita, kuten tarroja, diecutseja sekä sekalaista sälää.

Pöydän laatikkoihin mahtuu hyvin washiteipit ja ne ovat siellä hyvässä järjestyksessä. Teipit on järjestelty puisiin aterinlaatikoihin.

Huoneen laittamiseen on liittynyt myös paljon tavaroiden ja tarvikkeiden selvittelyä. Olen käynyt muuton yhteydessä kaiken läpi, sekä organisoinut tavarat parempaan järjestykseen. Kalenterimanian kirppis– ryhmän kautta olen laittanut kiertoon ylimääräistä tuunauskamaa, ja niille onkin löytynyt nopeasti uudet kodit.

Tätä huonetta olen sisustanut täysin omalla maulla. Vaaleanpunaista, valkoista sekä harmaata ja ikkunassa pitsiverhot. Vielä kun kattoon löytyy kiva lamppu ja kankaille hylly sekä lattialle sopiva matto, huone on valmis.

-Laura

2 Comments on Lauran oma huone

  1. Ihana! Oon aina halunnut vastaavanlaisen huoneen, mutta vielä pitää odottaa omaan asuntoon muuttamista 🤭🤭

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *