Lompakko

Passport-kokoinen traveler`s notebook on ideaali tähän, sillä nimensä mukaan sinne mahtuu hyvin passi. Lompakkoinsertin lisäämällä samoissa kauniissa kansissa kulkevat niin kolikot, kuin kortitkin. Pienet vihkot mahdollistavat helposti budjetoinnin.

Joulun muistikirja

Vihkoihin saa kätevästi talteen reseptit, lahjatoiveet, suosikkilaulut tai muistot joulusta! Myös osoitteet joulukortteja varten on helppo kerätä talteen ja kaikki jouluun liittyvä on yksissä kansissa. Joulu-tn on ihana muisto ja mukava kaivaa esille jouluun valmistautuessa.

Opiskelujen tueksi

Opiskelijat voivat hyödyntää traveler`s notebookia monin tavoin, vaikka luentomuistiinpanoille se on ehkä turhan pieni. Kuukausivihkoon on hyvä tehdä muistiinpanot pelkästään kouluun liittyvistä päivämääristä. Kokeet, deadlinet, ryhmätyöt, tapaamiset ja miksei myös opiskelijariennot saa sinne kätevästi. Muihin vihkoihin voi koota vaikka opiskelukavereiden tiedot, mindmappeja, listoja tarvittavista kirjoista yms.

Päiväkirja

Traveler`s notebookin kansien väliin on ihana kirjoittaa myös päiväkirjaa. Vihko per vuosi tai enemmän kirjoittavalle useampi vihko vuodelle. Vihkoja tuunaamalla päiväkirjasta tulee myös persoonallisen näköinen ja jos ei jaksa raahata aina mukana koko traveler´s notebookia, voi napata mukaansa vain yhden vihkon. Vihkojen käyttö mahdollistaa myös esim skräppäyksen päiväkirjan rinnalle. Kirjoita yhteen ja kerää muistoja toiseen?

Kodin muistikirja

Yksissä kansissa, mutta kätevästi eri vihdoissa kaikki muistettavat asiat: mitä remontteja tehty ja mitä tarvitaan. Siivouslista ja tarvittavat tarvikkeet. Koska roskisten tyhjennys olikaan?

Art Journal

Traveler´s notebookiin on saatavilla mixed media vihkoja jotka kestävät taitelijan teoksia! Vihkoihin on mukava toteuttaa ryhmässä olevia haasteita, maalata ja piirtää, antaa luovuuden kukkia.

Hengellisyyteen ja itsetutkiskeluun

Traveler`s notebook soveltuu hienosti niin war binderiksi, kuin taroteistakin kiinnostuneelle. Etsy on täynnä erilaisia kauppoja jotka myyvät inserttejä eri kokoisina, kiinnostaisiko esimerkiksi kivien ja kristallien ominaisuudet tai kuun kierron tutkiminen?

Puutarhurin muistikirja

Traveler`s noteboo on kätevä työkalu myös puutarhurille! Vihkoihin voi tehdä pihasuunnitelmaa, ideoida pihaa vaikka keskellä talvea ja kirjata kokemuksia kesän aikana. Yhden vihkon voi omistaa esimerkiksi sääpäiväkirjalle ja toiseen kerätä kivoja ideoita puutarhaa varten. Vihkoihin on helppo myös tehdä kasviluetteloa ja kirjata eri kasvien hoito-ohjeita.

Reissukirja

Nimensä mukaisesti traveler´s notebook on matkaajan muistikirja. Jos tykkäät kerätä muistoja reissuilta, on tämä sinun juttu! Yhden vihkon voi omistaa vaikka yhdelle reissulle tai kerätä useamman reissun muistoja vihkoon sekaisin. Valokuvat, liput ja reissupäiväkirja, kaikki mahtuvat ja vihkojen avulla reissumuistot saa organisoitua kivasti järjestykseen.

Perinteinen kalenteri

Traveler´s notebookhttps://www.kalenterimania.com/tag/travelers-notebook/ toimii täydellisesti myös perinteisenä kalenterina. Yksi vihko kuukausiaukeamille ja toinen viikkovihkoksi! Lisäksi mukana kulkee aina reilusti muistiinpanotilaa, sekä yksi vihko vaikka muistettaville asioille tai tehtävälistoille.

Keksitkö sinä lisää käyttöideoita tai meneekö joku näistä ideoista käyttöön? Muista, että näistä voi myös poimia ideoita vihkoille jos ei tarvitse kokonaista tn:ää yhdestä aihepiiristä.

-Mirppu ja Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *