Aina silloin tällöin lapset haluavat tehdä minulle kalenteriin aukeaman. Yleensä olen antanut heidän tuunailla oman synttäriviikkonsa, mutta tänä vuonna se unohtui. Onneksi viikkoja on mistä valita.

Edellisessä kalenterissa oli valmis pohja ja heti alkuun poikani huudahti, että tämähän on pelkkä vihko! Minulla on siis käytössä traveler´s notebook ja viikkovihkona pistesivuinen vihko. Katseltiin yhdessä minun tekemiäni aukeamia, ja sovittiin, että teen päivien viivat valmiiksi.

Veikko kaiveli teippejä ja tarroja, ja oli selvästi innoissaan. Kyseli välillä, miten paljon pitää jättää tyhjää tilaa. Kerroin, että boksitarroilla voi laittaa sitten tilaa kirjoituksille, jos menee sivut täyteen. Siihen pieni tuunaaja totesi, että on erittäin kätevää että on valtavat ja erilaiset tarravarastot. Eikö!

Ensimmäisenä Veikko piirsi vähän ja tämän jälkeen laittoi tarroja, sekä teippejä. Teipeistä tuli kritiikkiä, että liian kovasti pitää repiä, mutta näiden katkomisessa olin apuna. Sivun alareunaan poika suunnitteli paikan ruokalistalle, kun niitä kuulema mietin aina.

Tästä tuli niin Veikon näköinen aukeama ja niin liikkis! Tytär aikoo kuulema myös tuunata aukeaman, mutta sitä pitää suunnitella useampi viikko teeman ja tarvikkeiden osalta.. Veikolla on ehkä samanlainen tyyli minun kanssa sen suhteen, että jotain vain valitaan ja siitä lähdetään rakentamaan.

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *