Kalenterimanian ylläpidon torstaihaasteessa sai tällä kertaa palata kalenterissa taaksepäin ja nostaa kolme itselleen mieluisinta aukeamaa esille. Aiemmin ylläpidosta haasteeseen ovat jo osallistuneet Nanna, Milja, Inka, Piia, Laura, Mirppu ja Suvi.

Haaste oli kivaa vaihtelua, mutta ah mikä valinnan vaikeus ja kriittisyydensilmä sieltä pistikään. Aloitin kuitenkin viimeisimmästä valmistuneesta aukeamastani, joka löytyy Putingin Muumi -lukuvuosikalenteristani 2020-2021. Edellisessä vastaavanlaisessa kalenterissani, 2019-2020, oli melkein identtinen viikkoaukeama ja halusin uuteen käytössä olevaan kalenteriin samaa henkeä. Aukeamassa yhdistyy monta lempi asiaani, kuten musta ja fuksia väri, pionit, mustavalkoraidallisuus sekä glitter. Kaikki näistä ovat näillä sivuilla washiteipin muodossa. Tuunailuni lähtevät liikkeelle yleensä pitkälti washiteippi-kasasta, joka sisältää teipit jotka sillä hetkellä inspiroi eniten.

Yksisarviset! Pakkohan minun oli valita mukaan myös jokin aukeama kaikista yksisarvisaukeamistani. Valitsin tämän Traveler’s Notebookissani mukana kulkevan Dylusionsin viikkoaukeamavihkon. Tässä rakkauteni yksisarvisiin yhdistyy muihin sydäntäni lähellä oleviin asioihin, kuten liilaan, jalokiviin, timantteihin ja hologrammisuuteen. Kuten tämäkin, on se saanut alkunsa washiteipeistä. Tähän olen lisännyt vielä boksitarroja, jotka kuuluvat myös heikkouksiini.

Kolmantena, muttei vähäisempänä, valitsin toisen aukeaman traveler’s notebookin välissä kulkevasta Priman monthly -vihkosta. Vihkon tracker -osiosta löytyi ylläpitoaikani ensimmäinen teemahaaste, mood wheel. Helmikuisen teemahaasteen aiheena oli maailmanpyörien päivä, joka piti liittää jollakin tavalla harrastukseen. Aukemastani tuli erittäin onnistunut yksinkertaisuudessaan, vaikka itse sanonkin. Mood tracker seuraa omaa mielialaa, johon väritetään joka päivälle omaa mielialaa kuvaava väri.

Tällaiset miellyttivät itseäni tällä hetkellä. Oikein mukavaa lähestyvää viikonloppua kaikille.

– Linksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *