Kalenterimanian ylläpidon tämänhetkistä torstaihaastetta on jo menty hyvä tovi ja nyt on oma vuoroni kertoa lempimuistoni. Olen ollut jäsen ensimmäisestä päivästä lähtien ja tapahtumia sekä kohtaamisia riittää. Valitsin kuitenkin muistoksi miitin Turussa, josta kaikki lähti kunnolla käyntiin.

Miitti pidettiin 2.4.2016 Pink Vanilla Desserts -kahvilassa, kauppatorin laidalla, jonne mahtui 15 nopeinta mukaan. En tiennyt silloin vielä mitä pakata mukaan ja tietenkin pakkasin aivan liian paljon. Kuopuksemme oli vasta neljä kuukautta ja tämä taisi olla ensimmäinen kerta, kun poistuin yksin kotoa sektion jälkeen. Ihanaa omaa aikaa ja täysin vieraiden ihmisten parissa hullaantumassa kalentereista sekä kaikesta niihin liittyvästä. Kaikki olivat niin mukavia ja muistan kuinka kaikki juttelivat, kuin olisivat vanhoja tuttuja keskenään. Ja mikä parasta, kuvan samat tutut naamat pyörivät ryhmässä edelleen, ihan mahtavaa.

Siitä se sitten lähti, lisää miittejä, kohtaamisia ja uusia ystäviä. Ihan mahtavaa olla mukana tällaisessa yhteisössä ja nykyään vielä ylläpidon mahtavassa porukassa. Ja kyllä, Kalenterimania liittyy nykyään kaikkeen tekemiseen ja myös oma perhe tietää sen. Jos jokin askartelukauppa on lomamatkan varrella, niin sinne on päästävä ja kelloon ei katsota.

Kuitenkin parasta kaiken keskellä on ihmiset. Ystävät, joita harrastus on tuonut itselleni ja myös omille rakkaille lapsilleni. Kiitos Mirppu ryhmän perustamisesta ja siitä, että tulitte Mannan kanssa elämäämme, pus pus!

#maniaperhe

Täältä pääset katsomaan aiemmat km-muistot!

1 Comment on Lempimuisto Kalenterimaniasta – Linksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *