Heippa kaikille! Tänään esittelen oman versioni ylläpidon fandom-haasteesta. Tämä haaste oli mulle todella vaikea, koska yleensä innostun jonkun perässä tai mukana asioista, eikä sitten mikään tuntunut täysin omalta tai apinoimattomalta. Haasteen toteuttaminen venyi ja venyi ja vaihtelin aihetta useampaan otteeseen. Sitten päätin palata ajassa taaksepäin ja vuokrasin pitkästä aikaa Aquamarine-elokuvan. Muistelisin saaneeni elokuvan joskus pienenä kirjakerhosta, ja pidän kovasti sen kesäisestä miljööstä, turkoosista merestä ja merenneitoteemasta. Elokuva on huoletonta hyvänmielenhömppää ja sen pariin tuntuu kivalta palata keskellä kylmää talvea, kun oikein kaipaa kesää.

Toteutin haasteen rakkaan Project365-plannerini helmikuun kuukausiaukeamaan ja koska se tuntui sopivalta, jatkoin merenneitoteemaa vielä seuraavalle viikkoaukeamallekin. Varsinainen haasteaukeama lähti käyntiin sisareni luona, sillä halusin kokeilla jotain uutta. Käytin siskon varastosta löytynyttä ”suomusabluunaa” ja Distress Oxide-musteita sävyissä Mermaid lagoon ja Peacock feathers. Leikin ensimmäistä kertaa musteiden kanssa ja se olikin lystiä! Kirjoitin sivuille myös elokuvan soundtrackilta löytyvän Island in the sun-kappaleen lyriikoista suosikkipätkäni sekä piirsin Distress Marker-kynillä saaren ja elokuvan kaksi päähenkilöä tikku-ukkoina. (Tähän purkkinaurua.) Sisareni leimasi ja väritti aukeamaani varten Whimsy Stampsin merenneitokuvan, kuvastamaan elokuvan päähenkilöä, Aquamarinea. Lisäsin vielä lempisitaattini Aquamarinelta: ”Who needs Raymond? I found two new men to love… Their names are Ben and Jerry!”. Lopuksi leikkasin vielä keltaisesta kartongista ylänurkkaan auringon.

Merenneidoista innostuneena päätin jatkaa samalla linjalla vielä seuraavan viikkoaukeaman. Siihen käytin Me and my big ideas (MAMBI) Color Story 2-tarrakirjaa jonka hankin Heidin Korttipajalta. Ja nyt pitäisi malttaa vielä nauttia talvesta…

Haasteen ovat tehneet jo myös Inka, Piia, AJ, Mirppu, Milja ja Nanna!

Kesää kohti, rakkain terveisin Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *