On tullut minun vuoroni inspiroitua vanhasta haasteesta. Vetkuttelin päästöstä aiheesta aika kauan. Lopulta valitsin pastellivärit ja nyt ihmettelen, miten en siihen syttynyt aiemmin. Niin lähellä omaa tuunaustyyliäni se kuitenkin on.

Tuunaan paljon pastelliväreillä, lähinnä vaaleanpunaisella. Halusin lähteä nyt haastamaan itseäni tarrakittien jämillä sekä sekalaisella tarrakasalla. Nappasin laatikosta muutaman washiteipin ja niiden pohjalta lähdin rakentamaan aukeamaa. Valitsin kittien jämiä sopivien värien mukaan ja niiden lisäksi Heidin korttipajasta hankkimani tarrakirjan. Tarrakirjasta otin boksitarroja ja aseteltuani ne, aloin sattumanvaraisesti lätkimään tarroja sekä teippiä. Pitkästä aikaa täysin fiiliksen mukaan. Kun olin saanut runsaasti tarroja uppoamaan sivuille, värittelin puukynillä pieniä palloja sinne tänne.

Tuunaaminen on minulle parhaimmillaan juuri tätä. Aukeama rakentuu pikkuhiljaa, ja aloittaessani en ole täysin varma lopputuloksesta. Aukeamasta tuli ehdottomasti minun näköinen, mutta sain tästä lisää inspiraatiota käyttää kittien jämiä sekä sekalaisia tarroja.

Ryhmästä löytyviä haasteita kannattaa ehdottomasti käyttää hyödykseen, kun etsii inspiraatiota. Jokaisen aiheen voi tehdä niin monella eri tavalla.

Ennen minua haasteista ovat inspiroituneet: Milja, Piia, Mirppu, Nanna, Suvi, Aj, Inka ja Carita. Tämän jälkeen alkaa uusi haastepostaus-sarja, innolla jo odotan!

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *