Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Sain taas yhteistyössä Ajastolta käsiini aivan upean tuotteen, nimittäin uutuudenkarhean Designoten. Designote on täysin uusi tuote, jonkalaista ei aikaisemmin ole ollut Ajaston valikoimissa.

Designote on kierreselkäinen taskukalenteri jonka tarkat mitat ovat 105 x 148 mm. Sen kannet imitoivat puupintaa, mutta ovat materiaaliltaan taipuisaa, pinnoitettua pahvia. Sivut ovat vahvaa paperia. Tällä tuotteella on SFC-sertifikaatti joka tarkoittaa sitä, että tuote on valmistettu hyvin hoidettujen metsien suomista raaka-aineista.

Kalenteri alkaa vuoden 2020 yleisnäkymillä, joka kattaa yhteensä neljä aukeamaa. Itse kalenteriosuus alkaa viikolla 52, eli jouluviikolla vuonna 2019. Tammikuusta 2020 lähtien joka kuun alussa on kuukausinäkymä. Viikko alkaa luonnollisesti maanantaista. Kalenteriin on kirjattu liputus- ja muita tärkeitä päiviä kuten esimerkiksi Earth Hour ja kansainvälinen naistenpäivä.

Kalenteriosuus loppuu vuoden 2021 viikolle 1. Sen jälkeen löytyy neljä aukeamaa vuoden 2021 vuosinäkymille. Lopusta löytyy myös liputuspäivät Suomessa vuonna 2020 (myös englanniksi), nimipäivät, sekä muutama aukeama viivoitettua muistiinpanotilaa.

Se mikä tästä kalenterista tekee oikeasti uudenlaisen ja erilaisen, on moderni kaksisuuntainen viikkonäkymä. Viikkoa voi täyttää sekä pysty- että vaakasuunnassa ja henkilökohtaisesti juuri tästä olen hyvin innoissani. Aukeamien ulkoasu, fontti sekä mustavalkoinen värimaailma tekevät tästä taskukalenterista monikäyttöisen pikkujätin.

En malta taaskaan odottaa joulua!

Rakkain terveisin Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *