Postauksessa esitelty korttipakka ja kuvassa näkyvä vihko on saatu yhteistyössä Ainoalta. 

Olen aina kovasti pitänyt kirjoittamisesta ja viime aikoina hurahtanut erityisesti kaikenlaiseen journalingiin. Erilaiset korttipakat ovat siihen tarkoitukseen aivan loistavia. Siksi olinkin innoissani tästä Ainoan upeasta uutuudesta, jonka saan tässä postauksessa teille esitellä, nimittäin Aura notebook Miracle lines -korttipakasta

Miracle lines -korttipakka koostuu kolmestakymmenestä erilaisesta kortista. Kortit ovat kooltaan 63 x 88 mm eli pelikorttien kokoiset. Ne ovat 260gsm soft touch -laminoitua kartonkia ja niiden pinta onkin miellyttävän vahamainen. Kortit tuntuvat kestäviltä ja pysyvät varmasti näin ollen hyvin menossa mukana. Korttipakka mukailee Aura notebookin tuttua utuista, liukuvärjättyä värimaailmaa ja siksi kortit muodostavatkin silmiä hivelevän kauniin kokonaisuuden. Jokaisen kortin taustalla on Auran tuttu X-symboli. Kolmenkymmenen journaling-kortin lisäksi pakasta löytyy ohjekortti, joka antaa vinkkejä ja ohjeita pakan käyttämiseen. 

Nämä kauniit kortit kulkevat kätevästi niille suunnitellussa näppärässä rasiassa, joka mukailee korttien värimaailmaa. Rasia on myös soft touch -laminoitu. 

Korttipakka sisältää erilaisia mietelauseita ja täydennettäviä lauseita, jotka muodostavat loistavan pohjan journalingille ja päivittäiseen itsetutkiskeluun. Minua viehättävät korttien helposti lähestyttävät ja ymmärrettävät, mutta silti omalle tulkinnalle tilaa jättävät lauseet. Ainoan sivuilla kerrotaan Miracle linesin saaneen nimensä siitä, että kaikkein tärkein tapahtuu sekä riveillä että niiden välissä. Mielestäni ajatus on oiva lähtökohta ja lähestymistapa näiden korttien käyttämiseen. 

Kortteja voi käyttää itselleen kaikkein sopivimmalla tavalla. Itse pidän siitä, että voin nostaa yhden kortin päivittäin tai aina kun minusta siltä tuntuu ja kirjoittaa ylös siitä herääviä ajatuksia. Näin oivallan kenties jotain uutta juuri siitä hetkestä, itsestäni tai elämästä. Koristelen myös mielelläni kirjoittamani tekstin siihen sopivalla tavalla. Olen päätynyt kirjoittamaan korteista syntyviä ajatuksia yhteistyössä Ainoalta saamaani Aura notebook elements -sarjan Wind-vihkoon

Kortit sopivat värimaailmansa puolesta loistavasti yhteen Aura notebookin kanssa, ja niitä voisi halutessaan liimata suoraan muistikirjan sivuille tai vaikka käytössä olevaan kalenteriin. Se on minusta ihana ajatus, mutta en usko raaskivani tehdä niin. Voi olla, että minun täytyy ostaa myöhemmin toinen Miracle lines -paikka ihan vain tätä varten! 

Nämä kortit inspiroivat minua todella paljon siitä hetkestä saakka kun ne käsiini sain ja uskon viihtyväni niiden parissa vielä pitkään! 

-Carita 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *