Postauksessa näkyvät tuotteet on saatu yhteistyössä Ainoalta.

Hei ja oikein hyvää alkanutta vuotta juuri sinulle!
Olet varmaan nähnyt Kalenterimanian Facebook-ryhmästä, että olemme viime vuonna tehneet yhteistyötä aivan ihanan kotimaisen yrityksen, Ainoan kanssa. Sain idean kirjoittaa tämän vuoden aikana kerran kuukaudessa postauksen Aura notebook -tuotteisiin liittyen, ja tämä on kyseisen postaussarjan ensimmäinen julkaisu. Tervetuloa mukaan!

Saatat juuri nyt miettiä, että mitä tämä postaussarja pitää sisällään? Minäpä kerron. Liikkeelle lähdetään minulle tyypilliseen tapaan, eli esittelen sekä Aura Notebook A5 Monochrome slim -muistikirjaan että Aura Notebook Elements A6-kokoisiin vihkoihin tekemäni kynätestit. Lisäksi myöhemmin kuluvan vuoden aikana tutustutaan tarkemmin todella upeisiin Aura Notebook Miracle Lines -journaling kortteihin, ja saattaapa matkan varrella olla joitain yllätyksiäkin, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Suunnitelmissani on tehdä kuluvasta vuodesta unelmien vuosi ja uskon Aura notebook -tuotteiden tuovan arkeeni aivan uudenlaista inspiraatiota ja luovuutta mahdollistaen erilaisten tekniikoiden kokeilemisen edellä mainittuihin tuotteisiin. Maltan tuskin odottaa, että pääsen testaamaan esimerkiksi leimailua ja vesivärimaalaamista Aura Notebook A5 Monochrome slim -muistikirjaani!

Aura Notebook Elements -vihkojen sisältöä en ole vielä täysin varmasti päättänyt, mutta olen luottavaisin ja ennen kaikkea avoimin mielin niiden suhteen. Ehkäpä saan koottua niistä kauan haaveilemani Traveler’s Notebookin.

Aura Notebook Miracle Lines -journaling kortteja olen suunnitellut nostavani säännöllisin väliajoin ja kirjoitan aina kulloisenkin kortin herättämät ajatukset muistiin, Joko olet löytänyt omat suosikkisi Ainoan verkkokaupan laajasta valikoimasta?

-Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *