Kaupallisessa yhteistyössä saatu Maker Mini 2021 Ajastolta.

Olen omistanut Ajaston Maker Mini vuosikalenterin lapsille ja heidän menoille sekä harrastuksille. Täytyy myöntää, että vallitsevan tilanteen takia se on jäänyt hyvinkin tyhjäksi. Nyt täytyy ottaa härkää sarvista ja laitella ylös niitä arjen pieniä iloja, kuten: leivottiin, laulettiin ja retkeiltiin lähipuistoon.

Buustiksi omaan tuunailuun pyysin, että lapset koristelevat itse muutamat aukeamat kalenteriin. Heidän menoillehan se on pyhitetty. Ensimmäinen kysymys oli tietenkin – Millä haluatte tuunailla? Pengottiin tavaroita yhdessä ja tyttö halusi käyttää myös omia tarrojaan aukeamassaan.

Kukka 5-vuotta aloitti tuunaamisen. Aukeamassa on vihertävät laatikot muistiinpanoille, jotka hän jakoi teemoittain. Vasemmalla on kuka- ja sateenkaari-teema. Oikealla on heppa-, pöllö-, perhos- ja tähti-teema. Yksisarvisia ei saa unohtaa. Pöllö-osastolla on pinkki puu ja äiti pienenä. Harjoiteltiin myös kirjoittamaan ”yöhoitoon”. Aukeamalla on myös paljon ilmapalloja ja kukkia, koska on Vappu-viikko.

Aatos 7-vuotta on kuin äitinsä. Ei tullut yllätyksenä, että hän valitsi washiteipeiksi ne kiiltävimmät, koska äitikin on aika harakka. Hän näki noidan kahvikuppi- ja jalokivitarrat, silmät suureni ja kuului – Waaaaau! Äiti sulla on kyllä paljon tarroja, voittaisit jonkun kilpailun. Joukkoon mahtui myös Alma koiramme näköisiä tarroja, galaksi- ja meriaiheisia, Mikki- sekä erilaisia kiiltäviä tarroja.

Tuunailu lähti sunnuntailta ja siskoa seuraten vihreä muistiinpanotila jaettiin teemoittain. Löytyy galaksi-, viidakko- ja skeittaavat koirat- teema. Aatos kysyi – Eikös näytäkin galagsikkaalta? eli galaksin omaiselta. Jouduin ehkä vähän hoputtamaan taiteilijaa, että ehdittiin iltapalalle. Lopuksi kirjattiin vielä viikon muistettavat, olihan viikolla tärkeitä asioita, kuten Äitienpäivä.

Tällaiset hienot aukeamat lapset tuunasivat omaan kalenteriinsa. Oikein mukavaa maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille.

-Linksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *