Ja niin pääsen minäkin heti syvään päähän, hitit ja hudit -haasteen parissa.
Kuten muukin ylläpito on todennut, tämä ei ole mikään kovin helppo homma ja muutama hetki vierähti, että keksin millä kulmalla lähden asiaa tutkailemaan. Mainitsin esittelyssäni, että varastoa on kertynyt ja lähdin pohtimaan sen kautta, mikä olisi mennyt hankintana ihan ohi ja mikä taas ei. Henkilökohtaisesti olen mennyt paljon kokeilemisen kautta näissä(kin) asioissa.
Jos oma tyyli on hakusessa, koen tärkeäksi että kokeilee erilaisia juttuja. Ja hullaantuu! Se on ihan terveellistä.

Kalenteriaskartelun kannalta huteja tulee joka kerta, kun hankin värikyniä. En vain osaa yhtään käyttää niitä osana tuunausta! Tämähän ei ole ihan oikea huti! Värikynät on hyödylliset ja käytössä esimerkiksi värityskirjassa.

Oikeita huteja on tullut tehtyä harrastuksen alkuhuumassa: pieni HappyPlanner, joka opetti sen, että en ole ihan muutaman sanan ihminen, edes kalenterissa. Isompikaan brändin tuote ei jotenkin tuonut sitä vapautta, mitä itse kaipaan. Tarvitsen tilaa ja tyhjyyttä, sillä tavoin pääsen paremmin käsiksi omaan luovuuteeni. Ja nimenomaan luovuus on henkilökohtaisesti iso juttu tässä harrastuksessa.

Ehdoton hitti omissa kokeilussa on ollut tuo esittelyssäni mainittu Hobonichi-brändin kalenteri. Samoin kuvassa näkyvät viisaat washit. Haluan käyttää huumoria kalenterissani, sekä muistuttaa itseäni tärkeistä asioista, valitsen sen mukaan myös paljon sen, miten koristelen sivuni.
Koska haluan kirjata asioita ylös myös esimerkiksi päiväsivuille, tässä nykyisessä on siihen hyvin tilaa. Ohut paperi jakaa mielipiteet mutta itse olen siihen vallan ihastunut. Nykyinen setti on siis hyvin toimiva ja siksi ehdoton hitti.
Ryhmässä viritelty Traveler’s Notebook -keskustelu virittää ajatuksia jo siihenkin suuntaan, ennen nykyistä ratkaisua pidin pitkään omaa TN’ää ja se oli juuri vapauden takia oikein hyvä, hitti, sekin.

-Eve

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *