Vinkki 1: Käytä mieleisiäsi tarvikkeita

Aina ei tarvitse saada kaikkea. Käytä uuteen Bullet Journaliisi niitä tarvikkeita, jotka sinua miellyttävät. Esimerkiksi erilaisia kyniä, washeja, papereita, tarroja tai ihan mitä mieleen juolahtaa. Muilta voi saada myös hyviä vinkkejä, siitä mikä toimii ja mikä ei. Kalenterimanian facebook -ryhmästä ja blogista saa paljon vinkkejä.

Vinkki 2: Aloita perusteista

Kaikkea ei tarvitse tehdä heti. Kaiken ajatteleminen, mitä bullet journaliisi haluat, voi olla ylivoimaista. Aloita siis perusteista ja kehitä tekemistäsi siitä eteenpäin. Tee siis bullet journaliisi ne asiat, mitä tarvitset kalenterilta.

Vinkki 3: Käytä lyijykynää

Suunnittele ensin aukeamasi lyijykynällä. Silloin on helpompi hahmottaa, mahtuuko kaikki haluamasi sivulle. Lyjykynän käyttö vähentää myös virheiden syntymistä.

Vinkki 4: Valitse väripaletti

Valitse esimerkiksi yhdelle kuukaudelle käytettäväksi muutama väri. Näin saat sivuista yhteneväiset ja upeat. Kaavat on kuitenkin tehty rikottavaksi, joten välillä on myös kiva hullutella värien kanssa.

Vinkki 5: Älä välitä virheistä

Kaikille sattuu virheitä ja epäonnistumisia. Älä välitä niistä. Virheet voi peittää tarvittaessa korjausnauhalla tai -kynällä. Myös washilla tai muilla koristeilla saa peitettyä asioita piiloon halutessaan. Joskus virheitä on myös hauska korostaa ja niille voi nauraa jälkikäteen.

+ extra vinkki

Muista teet bullet journalia vain itsellesi. Sinun ei tarvitse miettiä, mitä muut tykkäävät SINUN bullet journalistasi. Se on juuri sinun näköisesi ja upea!

~ Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *