**kuvien traveler`s notebook saatu yhteistyössä Urban Kit Supplyn kanssa

Ihanaa heinäkuista maanantaiaamua!

Täällä ollaan edelleen, siis niin lomalla. Loma tuli enemmän kuin tarpeeseen. Omassa työssäni Ukrainan tilanne näkyi valitettavan hyvin ja toi tietenkin omat ongelmansa mukanaan. Ei niin yllättäen kalenteri on jäänyt täysin sivuseikaksi elämässäni, kun olen vain painanut menemään. Töissä on kulkenut mukana muistikirja, jonne olen raapustanut muistiinpanojani niin kokouksissa kuin lennossa. Kesäloman alkaessa päätin aloittaa jonkinlaisen aktiivisen kalenteroinnin, joten päädyin kirjoittelemaan lomapäiväkirjaa. Jokaiselta päivältä kirjoittelen enemmän ja vähemmän sekavia muistiinpanoja. Saa nähdä, tuleeko näitä ikinä edes luettua.

No mutta, onpahan jotain mihin purkaa ajatuksia ja fiiliksiä!

Kesäpäiväkirjan lisäksi olen aloittanut raapustelut taas, eli jonkinlaiset piirustelut, luonnostelut. En todellakaan puhu tässä kohtaa piirtämisestä, koska olen jälleen kerran niin alussa. Tällä kertaa inspiraationi löytyi suureksi yllätyksekseni töistä. Tapasin keväällä äärettömän lahjakkaan taitelijan, joka toimi minulle isona isona inspiraation lähteenä. Hän kannusti minua aloittamaan piirustuskurssin ja oli jotenkin lumoavaa huomata miten hän käytti kaiken ylimääräisen aikansa piirtämiseen. Realistisesti tiedän, että en itse tule ikinä olemaan samanlainen; haluan myös lukea, katsoa sarjoja jne ja ne vievät oman osansa ajastani. (tekosyitä, tekosyitä)

Tiedostan kuitenkin äärettömän hyvin, että syksyn kiireistä ei ole vielä tietoa. En tiedä yhtään kuinka kaoottiseksi arkeni silloin muodostuu, onko minulla aikaa millekään muulle, kuin töille ja arjesta selviämiselle. Aika näyttää sen, mutta nyt on vielä hetki aikaa nauttia lomasta, juuri tästä hetkestä.

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *