Hyppäsin mukaan Kalenterimanian Facebook-ryhmässä heitettyyn haasteeseen. Haasteessa annettiin neljä sanaa, joista tuli toteuttaa jotain omalla tavallaan, minä toteutin haasteen Traveller’s Notebookissani.

Aloitin pohtien mitä sanoista tulee mieleen. Ilta toi mieleen iltaruskon ja taivaan upeat värit. Liike johti ajatukseni aiemmin päivällä näkemääni perhosen lentoon. Kruunu – kultainen, arvokas, mutta sen arvo on ihmisen luomaa siinä mielessä, että me olemme aikoinaan päättäneet arvostaa kultaa ja sen loistoa sekä päähän asetettavaa sakaraista metalliluomusta. Makea – hattara, pastellinen pehmeä, eteerinen.

No mitä konkreettista näistä saisi tehtyä? Hieman ajatuksia pyöriteltyäni päädyin tekemään taskuinsertin tn:n väliin, tai oikeastaan sinne taskuun sisukset.

Taskuinserttiä minulla ei vielä ennestään ollut, joten laminointikoneen vielä pöydältäni uupuessa päätin tehdä kokeilun käyttäen kontaktimuovia. Leikkelin sopivat palat ja kokosin insertin. Sitten varsinaisen haasteen kimppuun. Toteutin vesiliukoisia tusseja ja foliota apuna käyttäen iltaruskomaisen taustan vesiväripaperille. Sitten luonnostelin tarrapaperille kruunun, perhosia ja väritin ne kultaisella tussilla. Hieman pientä näpertelyä ja valmista tuli. Viimeiseksi lisäsin kuvaan puuväreillä tehdyt hennot hattarapilvet.

-Maija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *