Hellou! Jenni kirjoittelee täällä. Tartuin kiinni tästä kirjoituksesta jo kesäkuun puolella, mutta koko kirjoitus jäi viimetippaan, Minulla on ollut tässä muuttohässäkkää, raskaudesta johtuvaa väsymystä ja lähes jokapäiväistä taistelua jaksamisen kanssa. Pohdimme Caritan kanssa että mistä kirjoittaisin. Sain sitten idean tästä minun kalenterimatkasta.

Koko minun kalenteriharrastus on alkanut vuonna 2017, kun löysin Kalenterimanian Facebook-ryhmän Bullet journal Suomi -ryhmän kautta. Aloitin siis bujon kanssa, lähti aina välillä liikkeelle ja sitten tuli piiitkiä taukoja. Ostin erilaisia kalentereita kokeiluun, muun muassa erilaisia kalentereita joita löytyi marketeista (Ajasto, Maker ja Burde). Sitten minulla on ollut kolme kappaletta Personal plannereita, olen kokeillut TN:nää (traveler’s notebook) ja viimeisimpänä Happy Planner Classic.

Kalentereista mieluisin on ollut ehdottomasti HP! Ekat kuukaudet HP oli tiheässä käytössä, kunnes joku kalenterimaanikko meni mainitsemaan uusista Auroista. Siitä päivästä lähtien olen taas ollut bujon maailmassa. Kyselin joku aika sitten, minkä kalenterin ottaisin ensi vuodeksi käyttöön ja pohdin HP Classicin ja HP Minin välillä.

HP Classic, Paper24 ja Tokmannin bujo, joka toimii luonnostelubujona

Itseasiassa, nyt sen keksin tätä kirjoittaessani, aion hommata HP Minin kalenterikäyttöön ja jatkaa bujoilua, koska kummastakaan en ole valmis luopumaan. Haluan soveltaa bujoon vauvajuttuja, mutta myös kalenterin, että voin nopeasti merkata menoja ym. Loppuun vielä, että tätä kirjoitusta oli todella vaikea aloittaa, mutta kyllähän sitä tekstiä loppujen lopuksi alkoi tulemaan, ei se ole kuin aloittaa vaan.

Ihanaa kesää!
-Jenni L.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *