100 päivän taidehaaste on varmaankin tuttu jo monille Kalenterimanian facebook-ryhmästä, blogista ja youtubesta. Itse inspiroiduin vuosi sitten, kun näin facebook-ryhmässä Sannin tekemän hintalappukirjasen, josta meidän oma Laura S. teki vastikään oman versionsa blogiin. Ajattelin, että voisin tehdä 100 päivän taidehaasteen hintalappuihin. Syksy meni kuitenkin toipumiseen ja idea sai muhia.

Harmitti, että olin joululahjojen hintalaput heittänyt menemään, joten alkuvuodesta lähti lappujen kerääminen. Aika hyvin sain kasaan vaja 50 kappaletta ja ihana Laura S. kantoi kortensa kekoon lähettämällä minulle ”muutaman” hintalapun (37kpl) postilla. Mies vähän katsoi paketin saapuessa, että käytettyjä hintalappujako nykyään lähetellään, heh!

Sitten tuli loppukevät ja kesävaatehankinnat, sitä myöten myös kasa hintalappuja. Nyt piisaa, äkkiä laskettuna 150 kappaletta ja muutaman toin Kreikan lomalta mukanani. Kevät on ollut hektistä aikaa, joten pääsin aloittamaan vasta lasten lomien alettua. Vaikka haaste on 100 päivää, koitan tehdä niin kauan kuin hintalappuja riittää.

Postausta kirjoittaessa mentiin päivässä numero 13. ja se rakentui näin:
– Pohjalle laitoin kaksipuolista teippiä, koska washiteipin liima oli jo huono eikä pitänyt.
– Sateenkaari-washiteippiä rinnakkain.
– Vesiväripaperille Versafine leimamusteella leimattu avaruusalus, eli ufo. Leiman sain Laura S:ltä hintalappujen ohella.
Stabilo swing cool pastellisävyiset huomiotussit, jolla matkin ufon leimapaketin mallisateenkaarta.
– Saksilla leimakuvio die cutsiksi.
– Kasipuolista teippiä ufon taakse ja 3D-tyynyt kohottamaan ufon taustasta ilmaan.
– Hologrammi tekstitarra ”be true to you”.
– Taakse nimesin ”Pride”.
– Yhden reijän rei’ittimellä isonsin hintalapun reikää.

Rengas, mihin kortit on tarkoitus laittaa, on vielä ostamatta, mutta ehtii sen myöhemminkin. Postaan Kalenterimanian Facebook-ryhmään edistymistäni haasteen suhteen. ATC-kuva-albumista löydät sitruuna kortin -kuvan ja sen alta kaikki muut kortit kommenteista.

Mitä kierrätysaskartelua sinä olet viimeeksi tehnyt, kerro ryhmässä.

Ihanaa alkanutta heinäkuuta kaikille – Tia

1 Comment on Sadan päivän taidehaaste kierrätyspohjiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *