Nimi, ikä, paikkakunta

Katja, 40, Helsinki

Mottoni

Ei minulla suoranaisesti ole sellaista, joten laitan tähän lainauksen Neil Gaimanilta ” The one thing that you have that nobody else has is you. Your voice, your mind, your story, your vision. So write and draw and build and play and dance and live as only you can.”

Ensimmäinen kalenterini

Ihan ensimmäinen kalenteri oli itsetehty kovakantiseen Karvinen-kierrevihkoon. Aloitin kolmosluokalla kuvisluokan, harrastin koulun ulkopuolella lentopalloa ja vielä erikseen kuvataidekoulua. En halunnut unohtaa mitään kotona tehtäviä harjoituksia tai kirjaston kirjojen palautusta. Siksi tein oman ekan vaakapäiväisen kalenterin. Tämä tunnollisuus ei sitten yltänyt kyllä muuten läksyihin.

Unelmieni kalenteri

Tämän hetkinen kokoonpano on aika lähellä. TN, jonka sisällä on mujin A6 kalenteri, käsityövihko, commonplace book ja päiväkirja. Ehkä jos yhdistäisin bujon ja päiväkirjan vielä samoihin kansiin vois olla aikas bueno.

Kolme tarviketta, joita ilman en tule toimeen

Aika paha kysymys, mutta sanon ohutkärkinen kynä (003 tai 005), pencil board eli kirjoitusalusta ja paperiklipsit. Niitä kaikkia käytän aina, kun avaan kalenterin.

Vaaka- vai pystypäivät

VAAKA! En pysty pystynäkymästä hahmottamaan viikon menoja.

Keräilen salaa

En taida salata mitään mun keräilyjä. Säästän kaikki pienetkin paperinpalat ja pakkauskääreet, mitä vaan vaikuttaa siltä, että voin ne käyttää askartelussa.

Kauanko olet ollut kalenterimaniassa?

2017 joulukuusta

Oletko ollut kalenterimanian miitissä tai haluanko joskus osallistua?

Olen ollut useassakin, jopa parissa suurmiitissä ja haluan kyllä jatkossakin osallistua. Ei tätä hullutusta ymmärrä kukaan muu kuin maniaperhe. On ihanan rentouttavaa höpötellä, kun kaikki on saman hulluden vallassa.

Paras muistoni Kalenterimaniaan liittyen?

Ei ole mitään yhtä tiettyä asiaa. Paras asia kalenterimaniassa on ehdottomasti ystävällinen ja kannustava ilmapiiri.

Tunnustan tässä ja nyt, että olen aina halunnut

Kirjoittaa ja kuvittaa lastenkirjan. Ai tarkoitti varmaan tätä harrastusta, no olen aina halunnut osata käyttää musteita askartelussa.

Terveiset

Ihanaa syksyä maniaperhe. Nähdään ryhmässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *