Tänään on minun vuoroni vastata meidän ylläpidon ystäväkirjaan, johon moni muu mafialainen onkin jo ehtinyt omat vastauksensa aiemmilla viikoilla heittää. Aloitetaan!

Nimi, ikä, paikkakunta
Carita, 32v., paikkana Espoo. Olen aina sielultani turkulainen, vaikka viimeiset 12 vuotta olenkin ehtinyt jo Espoossa asustella.

Mottoni
Tämä on aina tosi vaikea, koska jostain syystä tulee mieleen vaan kaikkia tosi negatiivisia sanontoja! Eli en nyt osaa vastata mitään, mutta lupaan jatkossa kirjoittaa kaikki sopivat lausahdukset ylös tulevaisuutta varten.

Ensimmäinen kalenterini
En muista, mikä on ollut aivan ensimmäinen kalenterini joskus alakoulussa, mutta kyllä niitä silloin jo oli paljon. Kalenterimania-taipaleeni lähti liikkeelle bullet journalilla ja muutaman kuukauden päästä sitä seurasi Happy Planner Mini.

Unelmieni kalenteri
Vuosia sitten olisin varmaan vastannut tähän jotain aivan muuta, mutta nyt totean, että mikä tahansa, mikä itsellä toimii. Wonderland 222 on ollut ihana kalenteri, kun se on niin käytännöllinen ja monipuolinen, mutta rakastin myös aiemmin kovasti TN:ää. Molemmissa on myös ollut tärkeänä puolena se, että omaa luovuuttaan pääsee toteuttamaan mielin määrin ja kalenterin sivut kestävät jos jonkinlaisia sotkuja. Eli sanoisin, että unelmieni kalenteri on kalenteri, jossa käytännöllisyys ja luovuus yhdistyvät sopivalla tavalla.

Kolme tarviketta, joita ilman en tule toimeen
Aika vaikea kysymys, koska tuntuu, että vakioarsenaalini on nykyään aika suppea ja en edes sen kummemmin pysähdy miettimään, mitä se pitää sisällään. Sanotaan siis, että hyvä kynä (lemppari tällä hetkellä Mujin 0.38-kokoinen musta kynä), vesivärit ja itse kalenteri.

Vaaka- vai pystypäivät
En ole koskaan ollut kauhean ehdoton kumpaankaan suuntaan. Aiemmin tosin käytin enemmän vaakapäiviä, nykyisessä kalenterissa taas on pystypäivät. Eli pysty varmaankin ainakin toistaiseksi!

Keräilen salaa
En ehkä juuri nyt mitään kauhean aktiivisesti. Vastaan silti, että Mambin tarrakirjat, koska niitä on kertynyt vuosien varrella aika lailla. Ja edelleen aina välillä ostan jonkun yksittäisen, jos sen teema sattuu miellyttämään.

Kauanko olet ollut Kalenterimaniassa?
Muistaakseni vuoden 2017 kesästä saakka.

Oletko ollut kalenterimanian miitissä tai haluanko joskus osallistua?
Olen ollut useassakin miitissä, sekä isommissa että pienemmissä. Nykyään tuntuu että arki on niin hektistä, ettei miitteilylle liiemmin jää aikaa. Olisi silti kiva taas jossain kohtaa osallistua.

Paras muistoni Kalenterimaniaan liittyen?
Muistoja on vaikka kuinka, joten hankala nimetä vain yhtä. Kaikkiin niihin liittyy kuitenkin ihanat ihmiset, joita olen saanut ryhmän myötä elämääni vaikka kuinka paljon.

Tunnustan tässä ja nyt, että olen aina halunnut
Kirjoittaa kirjan! Ja osata vaikka mitä, kuten piirtää.

Terveiset
Ihanaa syksyä kaikille! Te teette meidän upean yhteisön, jatkakaa samaan malliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *