MAINOS, kalenteri saatu Ajastolta.

Heipsis! Kesäkuun lopussa kirjoittelin tänne blogin puolelle perjantaipäiväkirja-postauksessa kertoen, että on sitä vahvemminkin elämä sujunut. Nyt, pari kuukautta myöhemmin voin ilokseni todeta, että vaikka on sitä vahvemminkin elämä sujunut, niin paljon selvemmillä vesillä jo selkeästi soudellaan.

Soutamaan olen päässyt ihan kirjaimellisesti, kun olemme kesän aikana päässeet liki kymmenen vuoden tauon jälkeen käymään muutamaan kertaan pappani mökillä. Järvenranta, puusauna, soutelua, savustetut kalat, iltojen syvä hiljaisuus, mustikat metsästä… Mökkeily teki hyvää niin sielulle kuin ruumillekin.

Ja voinnin paraneminen on pikkuhiljaa alkanut peilaantua myös luoviin puuhiin – olen esimerkiksi ollut viimeisimpiin viikkoaukeamien tuunailuihin tyytyväisempi kuin pitkään aikaan. Uusia tekniikoitakin on tullut rohjettua kokeilla niin ikään pitkän paussin jälkeen. Kuittipaperin musteilla ja leimoilla tuunaamisesta löytyy Facebook-ryhmästä tallennettuna yölive, ja myöhemmin syksyllä blogista tulee löytymään postaus siitä mitä puuhattiin elokuun lopussa lapsen kanssa Dubloilla tähän harrastukseen liittyen.

Viime viikkoina on sadetta piisannut enemmän kuin tarpeeksi. Täällä odotellaan ja toivotaan teemuki kädessä aurinkoista sekä värikästä syksyä. Tuokoon se mukavuutta, inspiraatiota ja omenapiirakkaa tullessaan!

-Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *