Tällä kertaa mulla on viimeinen vuoro vastata Kalenterimafian ystäväkirjan kysymyksiin. Muiden ylläpitäjien vastaukset pääset lukemaan täältä.

Nimi, ikä, paikkakunta

Laura, 29, Helsinki

Mottoni

Mulla ei mitään varsinaista mottoa ole. Usein tulee muistuteltua itselleni, että ”Päivä kerrallaan!” tai ”Ei väliä, mitä muut ajattelee!”

Ensimmäinen kalenterini

En ole aivan varma. Muistan, että mulla oli lapsuuudessa semmoinen pörröinen Tiikeri -kalenteri. Ja lukiosta muistan lukiolaistenliiton kalenterit. Kalenterimaniaan liityttyäni mun esimmäinen kalenteri oli bullet journal.

Unelmieni kalenteri

Hmm.. tää on haastava. Ehkä joku joka lukis mun ajatukset.. Tai sellanen missä ois paljon tilaa koristella, mutta se ei veisi paljoa tilaa eikä paina paljoa mitää.

Kolme tarviketta, joita ilman en tule toimeen

Tää ehkä riippuu aina vähän, minkä tekeminen kiinnostaa. Perusasioita ehkä liima, kynä (jolla on hyvä kirjoittaa) ja tarrat. Näillä pääsee jo pitkälle monessa.

Vaaka- vai pystypäivät?

Edelleen vaakapäivät, vaikka ymmärrän miksi osa liputtaa pystypäiviä. Tykkään koristella vaakapäiviä mielummin ja se on vaan itselleni helpompaa.

Keräilen salaa

Moniakin asioita.. eikä kaikki ole edes niin salaisia. Postimerkkejä kirjekuorista, koska ne voi käyttää askartelussa. No en ole vielä koskaan käyttänyt.

Kauanko olen ollut Kalenterimaniassa?

Olen liittynyt ryhmään vuoden 2016 lopussa, mutta ensimmäisen vuoden aikana en ollut aktiivinen. Vuoden 2017 lopussa lähdin oikein rytinällä mukaan Youtube -tiimiin ja sen vetäjäksi.

Olenko ollut Kalenterimanian miitissä tai haluanko joskus osallistua?

Olen ollut monessakin ja järjestänyt yhden pienemmän itse.

Paras muistoni Kalenterimaniaan liittyen?

Paljon on ihania muistoja miiteistä ja ihania ystäviä tullut ryhmän kautta. Ja nyt, kun kävin lunttaamassa parin vuoden takaisesta postauksesta. Se oli hauskaa, kun pääsin keikkumaan trukin nostolavalle ja ottamaan valokuvia.

Tunnustan tässä ja nyt, että olen aina halunnut

Tiiättekö nyt, kun pitäisi vastata tähän en keksi mitään. Tiedän kuitenkin, että minulla on monia asioita, joita luulen haluavani. Nyt en vain osaa nimetä yhtään. Tai no useasti olen miettinyt Happy Planneria, mutta järkeillyt etten sitä osaisi kuitenkaan käytää. Aika monet haaveet olen toteuttanut. Toki olisi mahtavaa omistaa esim. kaikki ihanat stanssit tai leimasimet.

Terveiset

Ihanaa syksyä teille kaikille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *