MAINOS: kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Heipä hei ja syksyistä perjantaita! Ensilumetkin ovat jo pohjoisessa sataneet, ja etelämmässä eletään täysillä syksyä. Tässä postauksessa sukelletaan kuvissa kuitenkin vielä kesän tunnelmiin, ja tarkastellaan lähemmin yhtä Ajaston uutuutta: vuoden 2024 Leatheret-kalenteria vaaleanpunaisena.

Kuvien yksilö pääsi mukaan mökkeilemään elokuun aurinkoisissa keleissä. Siellä ehdinkin ajatuksen kanssa selata kalenterin läpi vielä tarkemmin kuin Facebookista löytyvässä katsottavaksi tallennetussa avaus-livessä.

Vaaleanpunainen väri jaksaa vuodesta toiseen viehättää kalenteririntamalla, joten minulle valittu kalenteri sykähdyttikin jo heti kannellaan. Värin lisäksi nimensä mukaisesti keinonahkaiset kannet tekivät vaikutuksen siliteltävyydellään. Sidonnan kullanväriset parikierteet ja kimalteleva vuosiluvun painatus tuovat mukavan silauksen kiiltoa ulkonäköön.

Sisältä värimaailma on persikkaisen ja nuden sävyinen, miellyttävän hillitty kokonaisuus. Vuosinäkymä ja viikkoaukeamat löytyvät luonnollisesti tästä A5 -kokoisesta kalenterista, ja lisäksi kannet kätkevät sisäänsä muutamia mukavia yksityiskohtia sekä tilaa omille muistiinpanoille.

Viikkoaukeamat ovat pystypäiväiset, ja ilman valmiita kellonaikoja. Viikkonäkymä on mukavan pelkistetty, ja on jännä päästä kokeilemaan millaisiin tuunauksiin neutraalihko värimaailma muuntautuu käytössä!

Kuukausien alusta löytyy oma aukeamansa kuukausinäkymä-ruudukolla, ja viivoitetulla tilalla omille merkinnöille. Joka kuun lopusta taas löytyy kiitollisuuslistalle oma sivu, mikä onkin arjessa hyvä muistutus pysähtyä keskittymään hyvään. Kiitollisuuslistan kaverina samalla aukeamalla on paikka tehdä koonti kuluneesta kuukaudesta.

Viimeisenä, kalenterin loppuosasta löytyy kiva määrä erilaisia tyhjiä sivuja omille merkinnöille, mille kukakin nyt kalenterissa lisätilaa kaipaa.

Kaunista syksyn jatkoa ja kalenteroimisiin!

-Inka

1 Comment on Esittelyssä – Leatheret 2024 (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *