MAINOS: kuvissa näkyvä kalenteri saatu Ajastolta.

Helou helou helou! Tiesittekö muuten, että nuo kolme helouta joilla olen jo pitkään liki joka kerta aloittanut postaukseni, on peräisin RuPaul’s Drag Racesta? Sillä fraasilla RuPaul itse tervehtii kilpailijoita astuessaan työhuoneeseen tuossa drag supertähtiä leipovassa tosi tv-kilpailussa. Tuli mieleen tämä pieni fun fact kertoa, sillä kyseistä ohjelmaa on viimeaikoina taas tullut katsottua. Ehkä vähän liiankin paljon ja liian myöhään öisin silmät ristissä, mutta ah miten inspiroivia drag queenit ovatkaan! Kuulokkeissanikin on soinut jo muutaman viikon lähinnä ohjelmasta tutut biisit, ja yksinkertaisuudessaan ne ovat toimineet hyvänä fiiliksen nostattajina niin työmatkoja kävellessä kuin askarrellessakin.

Sain vihdoin pääsyn ohjelman kahden uusimman kauden pariin, ja liki kiljuin onnesta kautta 14 toljottaessani. Tämän postauksen kuvissa näkyykin Willow Pill, Maddy Morphosis sekä Lady Camden kyseiseltä kaudelta viikkoaukeamaani ilahduttamassa.

Myös vanhoista kalentereistani löytyy pari aukeamaa dragin inspiroimina, ja joku saattaa muistaa että tämän vuoden Project365-kalenterini etutaskusta löytyy mukana kulkemassa laminoitu kuva Bianca Del Riosta. Bianca on yksi kaikkien aikojen suosikeistani, ja onnekseni olen päässyt hänen keikkaansakin livenä katsomaan! Se oli aivan huikea kokemus, niin kuin ne muutamat muutki drag showt jotka olen käynyt Miljan kanssa katsomassa. Toivottavasti joskus pääsen taas! Mutta siihen asti jatkan myöhäisillan sarjankatselu-maratonejani, hoen ärsyttävyyten asti queen fraaseja yksikseni (”I’m still that bitch. Bitch.”) ja liimailen askarteluihinkin queeneja ja glitteriä!

Now, I sashay away, t. Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *