1.Kuinka monta kalenteria omistat? Mitkä?

Color Crush personal, Happy Planner -Make every day count, omatekoinen Paperdori tai TiaDori, Bujo alkumetreillä Tigerin A5 vihkoon, tulossa jääkaappikalenteri, keittiön seinässä liitutauluseinällä viikkolista… Jos kaikki kelpuutetaan niin kuusi!

img_5399

2. Kuinka montaa kalenteria käytät samanaikaisesti?

CC:n personal on arkikalenterini kaikkine menoineen. Nelihenkisen perheen menoihin se alkaa olla vähän pieni, että tulossa jossain vaiheessa muutto suurempaan. Happy Planner, alias HP on jäänyt kiireessä unholaan, mutta tarkoitus saada se mukaan. Ostin sen pöytäkalenteriksi päiväkirjaksi tilansa vuoksi, mutta ekat koristelut ei sitä kerro. Omatekoinen Paperdori on tehty elokuussa alkaneen koulun inspiroimana, eli siihen kirjoitetaan yhteen vihkoon läksyt ja muut tulevat jutut, seuraavaan raapustetaan inspiraatiot ja kolmanteen koulupäiväkirja (joka on unohtunut). Innostuin bujoilemaan syksyllä ja sille myös tarkoitus löytyy tilaa, koska rakastan listoja, teen KAIKESTA listoja ja piirrustuksia. Se on myös erilaista terapiaa. Jääkaappikalenteriin on jo monta tekstipyykkipoikaa odottamassa toteutusta. Eka toteutus lensi juuri roskiin. Olen liian kriittinen omalle toteutukselle. Jaaaa….keittiön seinällä lista pysyvistä viikkomenoista, kuten muskarit, liikuntaleikkikoulut, äidin koulu, koiranhoito… Alkuvuodesta minulla oli vielä Burde Business A5, joka kesti elokuulle. Tykkäsin sen selkeydestä ja tilasta.

img_5414

3. Koska aloit käyttämään kalenteria?

Vakituisesti silloin kun siirryin yläasteelle. Olen pienestä pitäen rakastanut suunnittelua, piirtämistä, listoja ja kirjoittanut niitä uudestaan ja uudestaan kunnes käsiala kelpaa. Tällöin koristelu oli enempi huomiotusseja, piirrustuksia tekemisiin liittyen, sekä tarroja. Jossain kohtaa pelkkää päiväkirjamaista kirjoitusta. Olen myös ikävä kylllä repinyt kalentereita nuorempana liian henkilökohtaisen sisällön vuoksi, kun olen siirtynyt uuteen. Olen alkujaan omistanut Sooda -kalentereita ja lukiolaiskalentereita, jota odotettiin jos joltain lukiolaiselta sais. Oli teinilehden kalenteria ja ja kauppiasaikoina rakastuin Mikki -kalenteriin, joka oli päivä per sivu ja ylänurkassa kuluvan ja tulevan kuun kuukausinäkymä. Kalenteri oli Euromic Disney, omistin myös vastaavan Nalle Puhin ja sitten en sitä saanut seuraavalle vuodelle. Taidankin etsiä tämän käsiini ensi vuodelle. Kalenterin kirjosta huomaan, etten ole löytänyt kalenterirauhaa.

img_5415

4. Koska aloit koristelemaan kalentereita?

Olen aina askarrellut, piirtänyt ja toistan itseäni, rakastanut listoja, joten enempi vähempi aina. Washiteipit olleet askartelussa ja paketoinnissa jokaisen vuoden kunnes vuodenvaihteen jälkeen ne löysivät tiensä myös kalentereihin. Tämä vuosi Kalenterimanian kannustamana ja innoittamana lähtee välillä jo ihan lapasesta. Seurassa hulluus tiivistyy!

img_5406

5. Jos saisit tuunaa kalenteriaukeemasi vain YHDELLÄ koristeella, mikä se olisi?

Tekisi mieli vastata vaan että UNICORN <3 Vaikea, koska laitan aina 1-100 washiteippiä ja merkkaan leimalla miehen työvuorot ja oman koulun. Sen jälkeen vasta tarrat, piirrustukset ja diecutsit.

img_5407

6. Mikä on lempparikynäsi?

Ei ole, hakusessa! Jos käteen osuu hyvä kuulakärkikynä niin kulutan sen loppuun ja seuraava tulee ties mistä. Pidän eniten mustasta ohuesta tussijäljestä, kunhan ei leviä. Etsitään. Nyt testissä Mambin, mutta ei pysy korkki kiinni.

img_5408

7. Lempikauppasi, mistä ostat kalenterijuttuja? (Saa mainita myös Etsy myyjät)

Viimeisin tilaus tehty Klemmarikellariin ja Käsitellen, Suomesta. Olen vähän rajoittanut itseäni alkuvuoden tuhlailun jälkeen. Silloin tilasin Chic Company, Teippitarha, Heidin korttipaja, Taitopuoti Paperinauha. Lisäksi Suomalainen, Tiger, Sinooperi, Cittari ja Prisma. Etsystä tilaan tarroja joka toinen tai kolmas kuukausi.

img_5404

8. Mikä on suurin summa jonka olet tuhlannut kerralla kalenterikoristeisiin?

Melkein aina se on sen 50e kun tilaa. Etsystä ehkä 30e, mutta luulin summaa pienemmäksi, kunnes löysin Klemmarikellarin kuitin +114e, mutta puolustelen itselleni, että kaikki käy niin kalenteriin kuin muihinkin askarteluihin. Ehkä ihan hyvä tämä oman oston rajoittaminen kun näitä löytää.

9. Onko sinulla kalenterin koristelu-rutiinia? Millainen se on?

Tuunaan kun ehdin ja aikavälistä riippuen kuinka monta viikkoa kerralla. Inhoan koristella kun sivu täynnä epämääräisesti kirjoitettua/aseteltua tekstiä, silloin en ole yleensä tyytyväinen lopputulokseen. Lähden teipeistä fiiliksen mukaan, leimaan isännän tulot ja lähdöt. Toisinaan oman koulun, toisinaan tarroilla. Ja sitten kaivan suosikkikasan tarroja ja die cutseja sovitellen joukkoon tai piirrän tapaamista kuvaavan pikkukuvan, kuten kahvikupin tai leegoja.

img_5403

10. Jos saisit valita vain YHDEN kalenterin, minkä valitsisit? Ja miksi?

Joku nahkakantinen ja ehkä A5. Pidän nykyisistäkin, mutta lisätila olisi plussaa, eikä sydäntä ole vielä viety mennessään, vaikka alkuun rakastunkin kaikkien kalentereihin ”pakko saada” reaktiolla. Ehkä etsin käsiini taas sen Euromic Disneyn tai tutustun Ajaston valikoimaan tai Heidi Swappiin?

11. Monta washiteippiä omistat? Onko mopo lähtenyt käsistä vai onko määrä vielä hallittavissa?

97 eri leveyksillä ja 3 isoa muoviteippiä n.4.80cm leveydeltään. Ja vaikka mitä voisi vielä hankkia, parempi kuin ei eksy katselemaan.

Tässä pala mun maniaa <3 En paljon ehi muuta enää seuraa kuin kalenterihulluja. Ihanaa et on kanssaharrastajia! Jos tunnistat, tuu nykäsee hihasta rohkeasti.

-Tia-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *