Hei! Olen Annika, Kalenterimanian fb-sivujen ahkera stalkkaaja ja jonkin verran keskusteluihinkin osallistuva kirjabloggaja, joka monien muiden tavoin meni ja hurahti plannerointiin. No, kyllä te tiedätte. Ensin kuulee huhua vaikkapa bullet journalismista. seuraavaksi eksyy edellä mainituille facebook-sivuille, ja se on menoa sitten! Alkaa intohimoinen kalenterin metsästys. Mikä olisi juuri minulle sopiva juttu? Millainen planneri? Kuinka monta? Millaisia aiheita? Vaihtoehtojen viidakossa, ja tarjonnan runsaudessa alkuun tuli kokeiltua vaikka sun mitä. Onneksi Kalenterimaniassa toimii myös aktiivinen kirpputori, jossa saattoi ”virhelyönnit” eteenpäin kaupata.

Nyt käytössäni on bujo, TN ja Filofax. Periaatteessa olen sen verran hurahtanut bujooni, että pärjäisin pelkästään sillä, mutta TN on rakkaus ja Filofaxista kaavailen smash book -tyylillä toteutettua sitaattipäiväkirjaa.

Näistä kerron ehkä myöhemmin lisää, mutta nyt bujooni. Se on mallia Leuchtturm1917 (lettu) ja mielestäni juuri oivallinen tarkoitukseensa. Varsinaista bujoilun ideaa en ole noudattanut kovinkaan orjallisesti. Kalenterini on enemmänkin peruskalenterin, päiväkirjan ja erilaisten listojen iloinen sekamelska. Kaikenlainen DIY-meininki kiehtoo, vaikka en todellakaan aikaisemmin ole ollut (ikinä) mikään askartelijatyyppi. Avainsanana persoonallisuus ja huumori.

Viikkoaukeamia pyrin toteuttamaan mahdollisimman erilaisin keinoin; kokeillen ja kujeillen. Letussani minua kiehtoo vapaus; tämän toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana! Rakastan koristelua lehtileikkeillä ja tietysti washiteipeillä sun muilla härpäkkeillä, joita löytyy kätevästi netistä.

 

Tällaista tällä kertaa! Kiitos seurastanne!

Annika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *