Olipas ihana Kalenterimanian kesämiitti Espoossa, ihana kesäinen päivä ja juhlava tila täynnä innokkaita manialaisia. Ensimmästä kertaa olin nyt mukana ja onni potkaisia mua arvonnassa TN:lla. Eli Traveler’s Notebook, tuttavallisesti TN tai tn. Tämä nahkakantinen tn on tällä kertaa passin kokoisena eli varmaankin pienin muoto.

Koko ihanuus on pakattu huolellisesti, ensin suojaava pahvinen kotelo, jonka varmaan voi tuunata mieluisekseen ja sitten vielä kankainen suojus jonne notebookin saa sujautettu hienosti suojaan. Toki kun vihkoja tulee lisää voi pussukka olla liian ahdas, no se jää nähtäväksi. Lisukkeena löytyi myös oranssinvärinen kuminauha, ihqu väri.

Nahkaiset kannet kun avasin niin löysin sisältä blankon passin näköisen vihon. Ekalla sivulla oli valmiina ruutu mihin saan kirjoittaa nimen tai muunlaisen sisältöä kuvaavan tekstin. Viimeisellä sivulla oli matkittu jotenkin passintyylimäisesti henkilötietoja, jonka tietysti halutessaan voi täyttää tai tuunata oman maun mukaan. Tähän on mahdollista lisätä pari vihkoa, kun on pari valmista kuminauhaa laitettu.

TN on mulle aivan uusi tuttavuus ja toistaiseksi olen vain ihaillut ja ihmetellyt koko pakkausta. Nahka tuoksuu kyllä kutsuvasti, mutta en oikein halua hosua tämän kanssa vaan tarkkaan harkita mitä lähden tekemään tänne. Kalenteria tuskin tästä tulee, ennemminkin jonkun tietyn ajanjakson muistovihkojen kokoelma, kunhan hankin ne kaksi vihkoa lisää.

Kiitos tästä ihanasta arpajaisvoitosta ja kiitos järjestäjille koko miitistä ?

Anneli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *