Minä en ole käsityöihminen, en sitten ollenkaan. Ostan mieluiten kaiken valmiina ja mieluusti vielä kotiin kuljetettuna. Silti tuunaan kalentereitani intohimoisesti? Miten tämä onnistuu henkilöltä, joka on täysin käsi kaiken askarteluun ja skräppäilyyn liittyvän kanssa?

Loihdin tuotteet saatu.

Ensiksi sanottakoon, että kalentereideni pelastus ovat tarrat! Kaikki ne ihanat tarrat, joita on niin helppo läiskiä kalentereihin niitä koristelemaan. Nykyään on paljon paremmat tarravalikoimat mitä joskus muinoin ollessani nuorempi oli, tai sitten olen vain löytänyt paremmat tarra-apajat. Oli miten oli, tarrat ovat omassa tuunailurutiinissani aivan must have!

Rakastan kuviopapereita ja niitä onkin kertynyt aika kasa… Ongelma on vaan siinä, etten täysin osaa hyödyntää näitä ihanuuksia. Happy planneriin kuitenkin kuviopaperit ovat omiaan tuunauksessa! Leikkelen ne ja liimaan tylsien ruutujen päälle. Muutama tarra sekaan ja vau! Aukema saa aivan uuden ilmeen, ja niin helposti!

Olen post-it -imuri. Pakko saada kaikki maailman post- it laput. Miksi? Niillä kalenterintuunaus on entistäkin helpompaa! Kaikki post-it lappujen kivat värit ja eri muodot tuovat aukeamaan kuin aukeamaan sen viimeisen silauksen! Vaikka rakastankin järjestystä ja ns. järjestelmällistä tuunausta, post-it laput ovat tähän poikkeus. Läiskin niitä huoletta menemään joka paikkaan. Luultavasti tämä johtuu myös siitä, että jos aukeama ei miellytäkään, nämä on kaikista helpoin poistaa.

Washiteipit. Kaikki ihanat washiteipit! Nämä ihanuudet tuovat aukeamani uudelle levelille. Ne piristävät muuten niin tylsiä valkoisia kalentereideni sivuja (Color Crush, Nunuco) ja uskokaa tai älkää, tuovat hymyn huulille. Koska washejakin on monia erilaisia, uskaltaudun sanomaan, että washeja löytyy kaikkiin tarpeisiin. Ainakin minulle. Washiteipeillä tuunaus on tuunausta helpoimmillaan!

Tässäpä pähkinänkuoressa oma tuunailurutiinini, vaikken ”kunnon askartelija” olekaan. Millainen on sinun tuunailurutiinisi?

Kalenterimaniaa kaikille!
Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *