Torstaihaasteen vuoro ja apua, miten vaikea oli päättää mitä teen. Sanat olivat yllättävän vaikeita laittaa samaan työhön, mutta onnistuin mielestäni aika kivasti saamaan sanat samaan maalaukseen. Sanat on kyselty Kalenterimanian -ryhmän jäseniltä ja nehän olivat yrtti, piilossa, hymy ja aalto. Kaikista vaikein ehkä itselleni oli saada hymy maalattua ensimmäiseen ja ainoaan ideaani mukaan.

Aluksi mietin, jos olisin tehnyt kalenteriin viikkoaukeaman tai ATC-kortin. Mutta sanojen ollessa aika haastavat yhdistää, päädyin maalaamaan vesiväreillä.

Aalto taitaa olla aika selvä tässä maalauksessa, sillä maalasin vettä. Suuria aaltoja maalauksessa ei ole, mutta pieniä on senkin edestä. Olen ollut kuvataideluokalla yläasteella ja edelleen muistan, kuinka meidän opettaja neuvoi veden maalaamisesta. ”Pitää maalata pienen pieniä viivoja, jotta vesi näyttää liikkuvan.”

Hymy oli vaikea yhdistää tähän maalaukseeni, mutta päätin auringonlaskun kuvaavan luonnon hymyä tässä. Auringolasku saa myös minut hymyilemään, kauniilla väreillään.

Yrtti. No oli tämäkin aika vaikea, mutta maalauksen rannassa olevat kasvit voivat olla jotain yrttejä.

Piilossa. Tähän maalaukseen olisin voinut piilottaa, vaikka mitä. Mahdollisuudet olivat oikestaan aivan rajattomat. Piilotin sudenkorennon yhden kasvin lehdelle lepäämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *