1. Minulle esitettiin kysymys, miksi osallistun erilaisiin vaihtoihin? Hetken kun mietin, niin kyllä se on se, että voi ilahduttaa toista ja saa itse toiselta kivaa postia. Vaihtelua postilaatikon sisältöön.

Happy Mailiin olen osallistunut vain kaksi kertaa.

Washi sample-vaihto on kiva, kun saa erilasia teippejä mitä itsellä on, vaihdossahan voi esittää toiveen millaisia haluaisi. Kertaakaan ei ole tullut jo minulla olevia teippejä.

ATC-korttivaihto on se minun odotetuin vaihto. Talvella minulla oli aina maanantai-ilta sellainen, että jotenkin piti saada purkaa viikon aloituspaineet tekemällä muutama ATC-kortti. Materiaalit pöydälle ja luovuus valloilleen. Kortteja on vaihdettu aiheittain ja se on kivaa. Vaikka aluksi saattaa tulla, että apua millaisen teen, että aihe tulee näkyviin kortista. Aina jotain keksii.

Pocket letter vaihtoon olen osallistunut useamman kerran. Joulun alla meillä oli iso vaihto ja nyt on ollut pieni vaihto. Pocket letter on kiva kasata, oli aihe sovittu tai sitten vaan että saa tehdä millaisen haluaa.

Pocket letterissähän on ”lahjoja” toiselle. Minun on tunnustettava, että yhdestäkään en ole raskinut käyttää niitä. =)

Vaihdot on kohdallani onnistunut oikein hyvin ja niihin meinaan osallistua jatkossakin. Kaikki vaan rohkeasti ja avoimin mielin mukaan vaihtoihin, jos jokin asia arveluttaa niin vaihdon järjestäjä kyllä auttaa.

Raikkaita ja Aurinkoisia syyspäiviä kaikille

  • toivottelee Erja K

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *