Sain jokin aikaa sitten arvosteltavakseni Ajaston Note reporter 2018 kalenterin. Valikoimaan oli tullut uusia kivoja värejä, joka vaikeutti värivalintaa. Lopulta valintani oli musta kalenteri jossa on oranssi kuminauha, luoden näin kivan pirteän kontrastin.

Note reporter on kompaktin kokoinen ja mahtuu näin ollen laukkuun kuin laukkuun. Paperi on hieman kellertävää ja ohuehkoa. Aukemat ovat pystysuunnassa niinkuin toimittajan lehtiössä. Ylemmällä sivulla on viikonpäivät ja alemmalla sivulla on pistesivu muistiinpanoja varten. Muistiinpanotilaa on siis kiitettävästi vaikka to do- tai kauppalistoille.

Kalenteri alkaa joulukuun 2017 viimeiseltä viikolta ja jatkuu vuoden 2018 loppuun. Lopussa on vielä vuosikatsaus vuodelle 2019.

Plussan kalenteri saa nimipäivistä ja suomalaisista pyhistä, yksi syy suosia kotimaista. Ei tarvitse erikseen etsiä ja merkitä.

Nimipäivät löytyvät viikkosivujen lisäksi myös kalenterin lopusta aakkosien mukaan listana.  Lopussa on myös erillisiä piste- ja viivasivuja muistiinpanoja varten. Muistiinpanotilaa ei ainakaan tästä puutu.

Koristelun osalta viikkosivut ovat hieman haasteellisia. Itse käyttäisin tähän kapeaa washiteippiä, erivärisiä kyniä ja korostustusseja. Pistesivuillahan vain mielikuvitus on rajana. Sinne voi tehdä muistiinpanoja, trackereitä, listoja, doodlailuja ynnä muuta. Iso plussa siitä, että sivuja ovat pisteellisinä. Pieni miinus sivujen ohuudesta, jotkin kynät kuultavat läpi.

Omaa käyttöäni miettien tämä kalenteri on aivan täydellinen meal planning-kalenteriksi. Joka päivälle mahtuu ruokasuunnitelmat ja ostoslistat muistiinpanosivulle. Kohta tämä jo alkaakin ja pääsee täyttelemään. Jokonsa ansiosta helppo ottaa kauppaan mukaan ja ruksia ostoksia listasta.

Omasi voit ostaa esimerkiksi Ajaston verkkokaupasta.

-Sanna

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *