Sain päähäni tuossa ennen kesää, että minun on saatava ensi vuodeksi joku bullet journal -tyylinen juttu. Ja sen pitää tulla keltaisiin kansiin. Hommasin itselleni keltaisen ”Letun” (Leuchtturm1917) pisteellisenä. Sitten aloitin tekemään viikkoaukeamia. Mitään suunnitelmia ei ollut, ja sen tulettekin huomaamaan.

Otin vaan esimerkiksi tarroja esille ja koitin katsoa löytyykö washia samaan sävyyn. Jos ei löytynyt niin ei sillä väliä ollut. Mulla se ei ole niin nuukaa, jos kaikki ei ole niin just. Joihinkin käytin leimasinta. Paperi on niin ohkaista, että värit meni läpi.

Vesivärejä en edes alkanut testaamaan. Ainoana asiana mitä ajattelin seurata, on ”ILON PÄIVÄT”. Seuranta löytyy loppupäästä.

Syntymäpäivät-sivulle liimasin lautaseinäkuvioisen paperin ja siihen erilaisia laatikkotarroja muka nastoilla kiinni.


Hyviä asioita vuodesta; ajattelin siihen kirjoitella kaikkea niin itselle kuin yleisesti tapahtuneita hyviä asioita.

Löytyy myös Poisnukkuneet-sivu, siihen piirsin ristin sivuun. Kuukausiaukeamia mulla ei tule olemaan ennen kuun vaihtumista, vaan ne ovat koko vuoden viikkojen jälkeen. Välistä kyllä löytyy aukeamat, joissa on useamman kuukauden pikku tarrakalenteri.

Mietin, että mihin noita laatikkotarroja laitan. No teinpä Ottaa päähän -sivun. Saa laatikkoon kirjottaa asioita jotka tympäsee tosissaan.

Aika pulskassa kunnossa tämä ”lettu” jo on, vaikka virallisesti ei ole yhteistyötä vielä aloitettu.

Ja kuten huomasitte, niin viikonpäivät on joissain ruotsiksi ja osassa suomeksi. Ja viikonloput englanniksi!

Iloa niihin hetkiin kun ”tuunatuttaa”, anna armoa itsellesi.

<3 Erja K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *